Kviknet internet 2019

Kviknet er et navn der florerer på det danske marked for tiden. Navnet i sig selv giver lidt deres erhverv væk. Kviknet, er en forholdsvis ny internetudbyder på det danske marked. Deres mission er klar. – De vil tilbyde kvalitets internet til fordelagtige priser. Men hvem er kviknet? Ved en kort research på det store internet, kunne vi hurtigt se en tendens. Sagt i korte træk, var det følgende ting der poppede frem. Højt serviceniveau, Effektiv support, Billige priser og en stabil forbindelse. Vi har skrevet et lille indlæg om kviknet baseret på det opfattelser vi kunne finde fra nogle brugere, samt sammenligne dem mod lignende udbydere.

Kviknet internet og bredbånd

Hvis vi skal starte helt overordnet med kviknet, så bruger det TDC’s kobbernet, det er de dog ikke alene om. Det gør stort set alle ADSL udbyderne i Danmark. I vores basale research kunne vi se at kviknet, har stor fokus på kundeservice delen samt på det brugervenlige aspekt. Det skal være nemt, enkelt og billigt hvilket er noget de fleste danskere kan forholde sig til.

  • Hurtigt og stabilt internet
  • Billigere priser på internet
  • Kundeservice og support på højt niveau.

Kviknet’s router

Som standard kommer kviknets internet ikke med en router. Til gengæld kommer det med et modem. Du har dog mulighed for at tilkøbe en låne router. Men det gode er, at du får muligheden for at bruge din egen, hvis du ejer en. Det er der ikke så mange udbydere der tilbyder.
Hvis du vælger at tilkøbe deres leje / låne router, så vil det være denne model de tilbyder: Inteno DG200

Nogle hurtige fordel ved kviknet internet og kviknet som udbydere

I vores søgen efter svar på hvad kviknet har at tilbyde, fandt vi flere interessante ting på vejen. Du skal ikke snydes for de gode fund og derfor har vi kogt det sammen i et ligge afsnit vi kalder fordele ved kviknet. Det er vigtigt at understrege, at det er vores syn på det og derfor ting vi ser som fordele ved en internetudbyder.

Den korte version:

  • Kviknet håndtere opsigelsen af dit nuværende abonnement
  • Du behøver ikke at binde dig til andre abonnementer
  • Du behøver ikke at “Låne” deres router hvis du har din egen

Det første der sprang i øjnene på os, da vi besøgte deres hjemmeside, var en overskrift der sagde “internet og kun internet” – citat fra Kviknet. Betydningen bag dette lille citat, er efterhånden en sjældenhed hos danske internetudbydere. Men ikke hos kviknet. Det betyder nemlig, at det er muligt at få en ren internetpakke hos kviknet. Det betyder også at du kan beholde din nuværende TV pakke og kun skifte internet. Vi synes det er en vigtig ting at nævne under fordele, da man efterhånden bliver pakket godt ind i diverse pakker, når man vælge en ny udbydere af tv eller internet – men ikke hos kviknet.

Den næste ting vi fandt, var valget omkring routere. Som standard giver kviknet ikke en router med, men derimod et modem. Du har mulighed for at tilkøbe en router hvis man ønsker det. Nogle vil nok se dette som en ulempe, men lad os forklare hvorfor vi ser det som en fordel. Størstedelen af danske internetudbydere tvinger en til at tilkøbe (eller indregner det i prisen) en router. Disse routere er ikke altid de bedste og du kan derfor miste noget af effekten. Personligt vil vi foretrække at bruge vores egen router og ikke betale for at låne en. Der er et hav af gode routere på markedet som kan fås til fornuftige priser.

Tredje fordel vi fandt ved kviknet er deres hjælpsomhed. Den skinner igennem på deres hjemmeside og i anmeldelserne. En af de ting jeg personligt hader mest ved at skifte abonnement, er hele cirkuset med opsigelsen af det gamle. Kviknet skriver på deres hjemmeside, at de håndtere hele den del for deres kunder, hvilket er en super god service at give ens kunder.

Kviknet’s trustpilot anmeldelse

Selvom kviknet er en forholdsvis ny udbyder, så ser de ud til at håndtere deres kundeservice rigtig flot. Kviknet’s anmeldelser på trustpilot er til den grønne og flotte side. Deres kunder lægger stor vægt på deres kundeservice, support og deres oppetider. Det har resulteret i en flot trustpilot side med glade kunder. Selvfølgelig er der nogle utilfredse kunder ind imellem, men det er der inden virksomhed der kommer udenom i dagens Danmark. Alt i alt ser de ud til både at klare sig fremragende på prisen og på serviceniveauet.

Kviknet