Mobilpriser

Top 6 mobil priser

MobilPrisRating
iphone-xs1
iPhone XS
TJEK PRIS »9/10
samsung-galaxy-s10e
Samsung S10
TJEK PRIS »8/10
iphone-xr-coral
iPhone XR
TJEK PRIS »10/10
huawei
Huawei P20
TJEK PRIS »7/10
samsung-s9
Samsung S9
TJEK PRIS »8/10
sonyxperia10
Sony XPERIA 10
TJEK PRIS »6/10

Mobilpriser abonnementer

Mobilpriser i 2019

Skal du have ny mobil, kan der være mange penge at spare ved at se sig lidt for. Priserne på smartphones og iPhones varierer nemlig rigtig meget fra forhandler til forhandler. Nogle sælges uden abonnement, mens andre er bundet til et bestemt abonnement i en periode. Der kan være fordele og ulemper ved begge ting.

Mobilpriser uden abonnement

Når du kigger på mobilpriser på mobiler uden abonnement, er det telefonernes faktiske pris, du sammenligner. Der opnås ikke kontante besparelser på selve telefonen til gengæld for en dyr abonnementsløsning. Det er derfor meget overskueligt, hvad de forskellige modeller koster – og hvor du kan finde dem billigst.
Her på sammenlign-nu.dk får du et overblik over, hvor du billigst kan finde iPhones, Samsung, Huawei og en lang række andre populære mobilmærker.

Mobilpriser abonnement

Leder du alligevel efter et nyt abonnement, kan der være penge at spare ved at købe en mobil med abonnement. De billigste mobilpriser finder du nemlig typisk, når det inkluderer et abonnement. Her binder du dig til et abonnement i en periode, f.eks. på 6 måneder. Til gengæld kan der være mange penge at spare på selve mobilen. Vær kritisk, når du kigger på de forskellige abonnementer, og vælg et abonnement, der afspejler dit behov. Der er ingen grund til at smide mange hundrede kroner efter et abonnement med alt for meget forbrug inkluderet til dit behov (medmindre det kan spare dig tilsvarende på mobilens pris).

Sammenlign mobilpriser

Sammenlign mobilpriser, der enten inkluderer et abonnement, eller mobilpriser uden abonnement. Du kan ikke sammenligne priserne på tværs, da der er store forskelle. Kan du bruge ét af de abonnementer, der hører til de billige mobilpriser, er det en nem og hurtig løsning, men typisk er der flere penge at spare på sigt ved at købe en lidt dyrere mobil kontant og så vælge ét af de billigste abonnementer. På den måde binder du dig heller ikke til et abonnement og har derfor friheden til at skifte abonnement om 2 eller 4 måneder, hvis du finder et billigere alternativ til den tid.

Nogle af de meget billige abonnementer fås hos:

  • CBB Mobil
  • Nettalk
  • Fullrate
  • Oister
  • 3 Mobil
  • Telia
  • Yousee
  • Telmore

Mobilpriser iPhone

Blandt de mest populære telefoner på markedet er iPhone. Prisen afhænger af den specifikke model, da de ældre modeller fås til et par tusinde kroner, mens de nyere modeller som iPhone X og iPhone Xs koster mellem 8.000 og 12.000 kr. i vejledende udsalgspris, afhængigt af modellen. På de helt dyre mobiler, kan der være rigtig mange penge at spare ved at binde sig til et abonnement imod at få en iPhone med en god rabat.

Mobilpriser Samsung

En anden af de mest populære smartphones på markedet er Samsung, der typisk befinder sig i tæt konkurrence med Apple, når det kommer til innovativ teknologi på mobilmarkedet. Fordelen ved Samsung er, at der som regel er lidt penge at spare i forhold til tilsvarende Apple produkter. De nyeste modeller er Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e, der koster mellem 6.000 og 8.000 kr. i vejledende udsalgspris, afhængigt af modellen. Da der også her er tale om mobiler i en rimelig høj prisklasse, kan der være penge at spare på sigt ved at købe med et abonnement. Mobilerne fås dog også med jævne mellem på tilbud uden abonnement.