Markedet for skrabere, er et voksende marked. Det gør det endnu svære at finde en ordentlig skraber til kvinder og mænd for den sags skyld. Hvis man endelig finder en der passer perfekt til behov og hud, så vil man også ønske at man bare kunne få dem leveret hver måned. Barberblade abonnementer og barberskrabere på abonnement findes primært til mænd, men kan det virkelig ikke passe at der ikke findes et godt abonnement med skabere til kvinder?

Hvorfor skal det være så svært at finde en ordentlig skraber til kvinder?

Der er ikke to personer der er ens. Vores hud er forskellig, men det er vores præferencer også. Der er et kæmpe udvalg på det danske marked, hvilket for nogle gør det svære at finde den helt rigtige skraber - Hvor andre finder den med det samme. Selvom vi på nuværende tidspunkt har en skraber der passer til hunden og behovet, så er det ikke ens betydning for at det vare ved. Hvis du endnu ikke har fundet den ideelle skraber eller bare har lyst til at prøve en ny variant - måske en billigere end dem du bruger i dag? Så læs endelig videre her, vi har nemlig et godt bud på den perfekte skraber til kvinder.

Nye muligheder med et barberblade abonnement

Man kan efterhånden få alt leveret på abonnement. Sokker, undertøj, frugt og grønt osv. Men der er også fantastiske muligheder for at få leveret hverdags ting, så som skrabere. Der er kommet en ny muligheder for kvinderne. Du kan nu få et barberblade abonnement, hvor du får leveret det direkte hjem til din adresse. Så er det slut med at løbe tør og haste ned i den nærmeste kiosk.

Prøvepakke fra Shaveclub

Shaveclub er et nyt og genialt koncept til kvinder der ønsker at finde den perfekt skraber og slippe for besværet med at skulle købe dem og løbe tør. Konceptet er barberblade på abonnement, hvilket gør det nemt, enkelt og faktisk billigt. Lige nu kan du prøve deres startpakke. Den koster kun fra 1 kr. inkl. fragt og du binder dig ikke til lange abonnementer. Deres startpakke er i et begrænset oplæg, så hvis er interesseret i startpakken er det med at slå til nu. Du kan besøge hjemmesiden ved at bruge nedenstående knap, med teksten besøg hjemmesiden.