TV udbydere

Priskrigen har af flere omgange hersket i Danmark og her går det ikke uden om TV udbyder og TV pakker. Som forbruger er man for det meste godt stillet i en priskrig, da det er blandt TV udbyderne slaget skal slås - og det betyder i de fleste tilfælde en fordelagtig pris til forbrugerne. På <a href="https://sammenlign-nu.dk/">sammenlign-nu.dk</a> har vi samlet de mest populære og mest anvendte TV udbydere i Danmark og gjort søgningen nem for dig. Vores oversigt nedenfor indeholder informationer der skal bruges i beslutningen om skift af TV udbyder og TV pakke. Et skift af TV udbyder kan i de fleste familier betyde en besparelse på deres TV regning. Derfor er det vigtigt at kigge sig godt omkring på det store marked af udbydere som har lagt sig over Danmark.

25

Kanaler

0

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

279 kr.

KR/MD

25

Kanaler

10

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

459 kr.

KR/MD

25

Kanaler

20

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

509 kr.

KR/MD

25

Kanaler

36

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

559 kr.

KR/MD

Danske TV udbydere

Der findes efterhånden mange spillere på det danske marked og det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Mange af det større TV udbydere har efterhånden også fået etableret en række under selskaber, som også betyder at der skal tilbydes endnu billigere TV pakker. Når man som mange dansker er midt i jagten på den perfekte TV udbyder, som kan opfylde ens behov i forhold til den månedlige pris og det behov man har i forhold til tv kanaler - Kan det virke ret uoverskueligt, at finde rundt i hvilke selskaber der tilbyder TV pakker.

Forskel på TV udbydere

Der kan være stor variation i hvad de forskellige tv udbydere har at tilbyde. Forskellen kan ligge i det kanaludvalg de tilbyder, den pris deres pakker udbydes til og fleksibilitet i pakkerne. Fleksibiliteten kan ligge i udvalget af tv pakker hos den enkelte udbyder, men også i om der tilbydes til og fravalg af kanaler - Nogle udbyder har specielle tv pakker hvor du kan skræddersy pakken efter det behov for kanaler du har.

Pris og binding

Som de fleste dansker så ønsker vi altid at kunne spare lidt penge, så hvis du er på udkig efter en oversigt over de billigste tv pakker, så er du kommet til det rigtige sted. I vores oversigt kan du hurtigt danne dig et overblik over prisen og bindingen. Priserne variere alt efter hvilken tv pakke man vælger. prisen er angivet med det månedlige beløb tv pakken koster. Udover prisen, så er der også angivet en bindingsperiode. Bindingsperioden kan ligesom prisen også variere - Den mest anvendte bindingsperiode er 6 måneder, men kan også sagtens være 12 måneder. Oprettelse - Kolonnen med oprettelse indikere at denne tv pakke har en oprettelsespris, som skal betales ved bestilling af pakken. Det er altid en god idé at tjekke de forskellige vilkår hos den enkelt tv udbyder eller hvis der er flere i spil, så skal man huske at sammenligne de tv udbydere man har kig på for at sikre man finder den helt rigtige tv pakke.

Modtagerforhold

Når du skal vælge din nye tv pakke, så er det en god idé at undersøge modtageforholdene inden du bestiller eller køber TV pakken. Selv om Danmark ikke er det største land i verden, så kan der nemlig være stor forskel på hvordan modtageforholdene er hos de forskellige tv udbydere. Når du har lavet din egen liste med de billigste tv pakker, kan det være en god idé at besøge tv udbyderens hjemmeside og skrive din adresse ind - så vil det nemlig i de fleste tilfælde være muligt at se hvordan modtageforholdene er i dit lokalområde.