Kabel TV udbydere

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Kabel TV har været et populært valg blandt danskerne igennem de sidste mange år. Grunden til populariteten er blandt andet at det er utroligt nemt at bestille og sætte op, da Kabel TV er nemlig ført ind i de fleste huse. Når du har bestilt din TV Pakke, så skal du bare forbinde dit TV med antennestikket via et antennekable og så er du klar til at se din yndlingsserie.

TV-PAKKER
 • Oprettelse
  Oprettelse
 • Kanaludvalg
  Kanaludvalg
 • Enheder
  Enheder
 • Gratis prøve
  Gratis prøve
 • Binding
  Binding
SPAR 20%
Allente
339,-måned
 • Oprettelse
  0 kr.
 • Kanaludvalg
  17 kanaler
 • Enheder
  Virker på alle
 • Gratis prøve
  0 kr. den første måned
 • Binding
  Ingen binding
youSee
319,-måned
 • Oprettelse
  0 kr.
 • Kanaludvalg
  24 kanaler
 • Enheder
  Virker på alle
 • Gratis prøve
  Nej
 • Binding
  Ingen binding
NORLYS
439,-måned
 • Oprettelse
  0 kr.
 • Kanaludvalg
  33 kanaler
 • Enheder
  Virker på alle
 • Gratis prøve
  Nej
 • Binding
  Ingen binding

Udover at det er nemt at bestille og slutte til, så kommer kabel tv også med et stor udvalg af kanaler hvilket også har været med til at styrke populariteten blandt danskerne. Dog er det langt fra alle der kan modtage kabel tv, da det skal være ført ind i bygningen. Bor du i en af de større byer, så er chancen for at du kan benytte dig af en kabel tv udbyder rigtig stor.

Bor du modsat af de større byer – ud blandt de åbne vidder og skønne natur – så er chancerne for at du kan modtage kabel tv væsentligt forringet. Hvis du ikke kan modtage kabel tv der hvor du bor, så findes der stadig en lang række alternative for at få den TV Pakke du har forelsket dig i. Udover kabel tv er der nemlig også mulighed for tv igennem parabol eller dit bredbånd.

Hvad er kabel TV

Kabel TV er tv signal der kører igennem kabel. Det er mest udbredt i byerne da det under etableringen har været en fordel og billigere løsning for TV udbyderne. Grunden til dette har været den mest økonomiske løsning, er på grund af den korte afstand mellem husstandene.

Den store fordele ved kabel tv, er at det er nemt at koble sit TV op til det uden det store ændring på husstanden (Hvis det er etableret i husstanden) Derudover er den store fordel – kontra satellit tv – at man ikke skal placere det i en bestemt retning på sin husstand og selvfølge med frit udsyn uden træer eller huse der blokere for signalet. En ulempe ved kabel tv, er at der er begrænsninger på kabelnettet, hvilket kommer til syne i antallet kanaler man kan have i sin pakke.

Kabel tv udbydere tilbyder som regel ikke pakker der indeholder over 40 kanaler – Hvis det er de rigtige kanaler i forhold til dit behov, så betyder det ikke så meget. Hvis man overvejer at få / bestille kabel tv, så er det utrolig vigtigt at man undersøge, om man kan modtage det i sin husstand – Det er nemlig langt fra alle stedet det er muligt at modtage den form for TV signal.

Hvilke kabel tv udbydere er der?

Den største og mest kendte kabel tv udbyder er YouSee. Har du boet i byen i en lejlighed, så har du højst sandsynligt haft en YouSee kabel pakke. YouSee kabel TV har nemlig været et populært valg blandt diverse beboerforeninger i Danmark og er det stadig den dag i dag.

Læs mere om YouSee pakkerne her:

Udover YouSee, så er der der Stofa og Dansk Bredbånd som levere kabel tv. Før du bestiller kabel tv er det vigtigt at du får tjekket op på om du kan modtage det på din adresse – her kan du blandt andet besøge udbyderens hjemmeside og teste din adresse for modtagelse af kabel tv signalet.


Hvis du bor i lejlighed eller i en beboerforening og overvejer at skifte TV Pakke, så er det vigtigt at du får kigget kontrakten igennem for at se om du er bundet til en bestemt udbyder eller en bestemt TV pakke. Efter at have gennemlæst vedtægterne, er det oplagt at bruge en sammenligningstjeneste som Sammenlign-nu.dk til at sammenligne mulighederne og priserne.

Hvad kan man gøre for at sikre bedre signal på Kabel TV?

I hjemmet er der mange ting der kan forstyrre dit kabel tv signal – det kan blandt andet være din mobiltelefon, din computer og dit trådløse internet. Derfor er det en rigtig god idé at lave nogle foranstaltninger for at optimere dit signal for at få det bedste ud af dit kabel tv. Det første kan gøre er at investere i nogle kvalitets antennekabler.

Det du skal sikre dig er at kablet er ordentligt skærmet for unødig støj – samt at kablet ikke får nogle skarpe buk der kan forringe signalet. Derudover anbefales det at man skaffer sig en antenneforstærker for at sikre det bedst mulige signal.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+