Mobilabonnement med fri tale 2024

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Høre du blandt de mange dansker det ringer i stedet for at sende en SMS – bare fordi det er nemmere. Eller befinder du dig langt fra din familie og snakker derfor mange timer. Eller er du forretningsmand og har behov for at snakke mange timer – så kan et mobilabonnement med fri tale måske være noget for dig.

Men før du springer på denne type abonnementer, så kan det være en god ide at undersøge hvor meget du betaler i dag og hvor mange timer du rent faktisk snakker – Det er aldrig sjovt at betale for mere end man har brug for og selv om det virker som små penge pr. måned, så bliver det til en del når man kigger på et helt år.

Er fri tale begrænset ligesom nogle fri data abonnementer?

I og med at nogle abonnementer med fri data ikke helt fungerer med fri data, så kan det være nærliggende at tro, at det samme er gældende inden for mobilabonnementer med fri tale. Men det har ikke været tilfældet indtil nu.

Når du har et abonnement med fri tale, så betyder det altså, at du kan snakke alt det du overhovedet kan komme til. Dog skal du være opmærksom at visse telefonnumre er undtaget dette – det kan blandt andet være 90 og 70 numre samt støtte numre i forbindelse indsamlinger og støtte af foreninger igennem opkald.

Disse ting bør du gøre før du skifter til et mobilabonnement med fri tale

Før du vælger at skifte mobilabonnement til et abonnement med fri tale så er der en række ting du bør gøre og overveje. Først og fremmest skal du have tjekket dit nuværende forbrug for at se om der overhovedet er brugt for at skifte til et fri tale abonnement.

Derefter skal du finde dine regninger frem og tjekke hvor meget du betaler pr. måned for dit nuværende mobilabonnement. Når du har gjort disse ting, så kan du bruge en sammenligningstjeneste som Sammenlign-nu.dk for at finde frem til en række potentielle mobilabonnementer.


Hvis dit nuværende forbrug viste at du snakkede omkring 10 timer pr. måned og dine regninger viste at du havde 5 timer inkluderet og resten har du betalt ekstra for, så ville det kunne betale sig at skifte til enten et abonnement med fri tale eller et abonnement som inkludere flere timers tale end dit nuværende.

Før du gør det skal du også tjekke om der findes abonnementer der kan leve op til de ting for en pris der enten ligger under det du betaler i dag eller en pris der er på samme niveau.

Find dit næste abb. med fri tale

På sammenlign-nu.dk har vi gjort alt vi kan for at det bliver nemt for dig at finde dit næste mobilabonnement, TV pakke eller internet / bredbånds abonnement. Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med søgningen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+