Billigste teleselskab 2019

Er du udkig efter et nyt mobilabonnement og i den forbindelse vil du gerne finde det billigste teleselskab, så er du kommet til det rigtige sted. Vi sammenligner priser på mobilabonnementer, TV pakker og internet løsninger. I 2018 er der sket rigtig mange ting inden for telebranchen, hvilket der også kommer til at ske her i 2019, og det kommer os forbruger til gode. Tiltag som streamingtjenester, fri Facebook bliver en større og større del af mobilabonnementerne. Derudover bliver mængden af data også forøget da danskernes mobilvaner ændres i forbindels med mobilens kunnen. Vi holder altid listen opdateret med de nyeste priser, så du trygt kan bruge vores tjeneste til at finde det billigste teleselskab. Husk når du søger efter et nyt mobilabonnement og du gerne vil finde det billigste, så er det vigtigt at holde prisen op imod det behov du har (Data, Taletid og andre tjenester). Når du har fundet et abonnement der virker interessant, så kan du bruge bestil knappen til at komme ind og læse mere om selve abonnementet. Os på sammenlign-nu.dk ønsker dig en rigtig god jagt efter det bedste abonnement og det billigste teleselskab.

Telemarkedet i 2019

Der sker stor forandringer på telemarkedet i Danmark, der kommer løbende nye mobiludbydere til og nye tiltag i forbindelse med streamingtjenester og goder til kunderne. Det betyder også at det bliver nemmere at finde de billigste teleselskaber og de billigste mobilabonnementer. De nye teleselskaber gå ud med nogle fordelagtige priser som tvinger selv de mest etablerede selskaber til enten at sænke prisen eller lave nogle tilsvarende konkurrencedygtige mobilabonnementer.

Sådan vælger du det billigste teleselskab

For at finde det bedste og billigste teleselskab kan du bruge en sammenligningstjeneste som sammenlign-nu.dk. Her har du mulighed for at se en oversigt over mobilabonnementer samt hvem der udbyder dem og derudover har du mulighed for at søge og filtrere på de ting du ønsker skal indgå i dit nye mobilabonnement. Når du har fundet det billigste teleselskab og det passende abonnement, så er det nemt at gå til udbyderens side og bestille dit nye mobilabonnement. Hvis du skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med valg af mobilabonnement, kan du enten bruge vores FAQ side eller kontakte os via vores kontakt side.

Oversigt over nogle af de billigste teleselskaber

Nogle af de billigste teleselskaber på det danske marked er Oister, OK Mobil, Greentel, CBB, Call Me og Fullrate, men selvom det kun er et lille udvalg blandt de mange teleselskaber på det betyder det ikke at de andre selskaber ikke kan være billige. Efter den stor priskrig blandt mobiludbyderene satte ind, har selv de store teleselskaber lavet abonnementer som kan konkurrere med de billige selskaber. Derfor vil du også kunne finde billige mobilabonnementer ved blandt andet 3 Mobil, Telenor, TDC og YouSee. Vi håber her på sammenlign-nu.dk at du finder det helt rigtige teleselskab og det helt rigtige mobilabonnement.

Er der nogen grund til at vælge det billigste teleselskab?

Der kan være flere grunde til at man gerne vil finde og vælge det billigste teleselskab. Den mest oplagte grund er selvfølgelig prisen og det at man kan spare penge på de faste udgifter. Selvom man ikke ender med at skifte teleselskab eller abonnement, så er det alligevel sundt at tjekke op på priserne på det danske marked. Ligesom alt muligt andet så ændre mobilabonnementerne sig også og det kan komme til din fordel, når du giver din nuværende aftale med teleselskabet et sundhedstjek. Man skal også passe på med at vælge det billigste teleselskab, da man kan risikere at der er ikke er den optimale kundeservice eller at der kan være højere udgifter for nogle ydelse.

Det billigste teleselskab er ikke altid de selskaber der har det billigste mobilabonnement. Det kan faktisk også være det selskab der kan spare dig penge på andre udgifter. – Hvordan fungere det så? Ved at sammenligne teleselskaber og deres abonnementer, så vil du muligvis finder nogle abonnementer som inkludere tjenester som Netflix, Spotify osv. Ved at vælge en af disse mobiludbydere, så vil du kunne spare de penge du allerede bruger i dag på streamingtjenester. På den måde kan det billigste teleselskab altså godt være lidt dyre end de andre, men spare dig penge på nogle andre tjenester.

Vær opmærksom på dækningen

Selvom det kan være fristende bare at tage det billigste teleselskab, så skal du være meget opmærksom på dækningen i dit lokalområde. Der er ikke noget værre end at have et mobilabonnement hvor man ikke har dækning det halve af tiden. Så husk når du sammenligner mobilabonnementer, at være opmærksom på dækningen. Du kan blandt andet tjekke dækningen i dit lokalområde, ved at besøge mobiludbyderens side.

Slå abonnementerne sammen

Der er flere måde du kan spare penge på dine faste udgifter. Blandet kan du kigge efter et teleselskab der tilbyder andet end bare mobilabonnementer. Der kunne være et teleselskab der også have internet / bredbånd og TV pakker. På den måde kan du samle dine udgifter hos en enkelt udbyder, hvilket i de fleste tilfælde kan give nogle fordelagtige priser. Udover priserne så er det også nemmere administrativt, ved at du kun skal kontakte et sted når du har spørgsmål til dine regninger eller når tingene ikke virker.

Teleselskaber oversigt

sammenlign-nu.dk forsøger vi hele tiden at gøre det nemt for dig at finde dit nye abonnement.
Derfor finder du en lang liste med de bedste mobilabonnementer, men ud over denne liste har vi også forsøgt at lave en teleselskabs oversigt. På vores oversigt over teleselskaber, har vi listet de mest anvendte selskaber, som du også kan finde og sammenligne her på vores side. Vores sammenligningsliste bliver løbende opdateret, så priserne stemmer overens med hvad de enkelte teleselskaber har af priser og pakker. Hvert teleselskab i oversigten vises med mere end et abonnement. Det gør det nemmere for dig at finde lige det mobilabonnement der passer til dine behov, hvad enten om der skal være fri tale eller en stor mængde data.

Teleselskabs oversigt:

  • Yousee
  • Oister
  • OK mobil
  • Green tel
  • Fullrate
  • Telmore
  • CBB mobil
  • 3 Mobil
  • Telenor
  • Call me

Det billigste teleselskab finder du her
Danmarks billigste teleselskab
Oplevelser med det billigste teleselskab
Find vej med det billigste teleselskab