Internetudbydere 2019

Sammenlign-nu.dk er din guide til at finde de bedste internetudbydere i Danmark. Vi har en stor ære i at gør søgen efter den helt rigtige internetudbyder nem, enkel og hurtig. I vores oversigt finder du blandt en liste med danske internet og bredbånds løsninger – Derudover finder du en oversigt over nogle af de mest kendte og brugte internetudbydere i Danmark. Vi tilbyder den løsning som en ekstra og gratis service til dig, da vi selv kender hvor uoverskueligt markedet for internet og bredbånd kan virke. Alt du skal gøre her, er at vælge hvilke krav du har til din internetudbyder og så kigge efter hvilken pris du finder tiltalende.

Populære internetudbydere i 2019:

 • Kviknet
 • YouSee
 • FullRate
 • 3 DK

De internetudbydere du finder på sammenlign-nu.dk

På sammenlign-nu.dk sammenligner vi alt fra internetudbydere til tv pakker og mobilabonnementer. Vi viser ikke alle udbydere der er i Danmark, men vi viser et udvalg som er attraktive på deres priser og det man får ud af pakkerne. Vi har valgt at vise flere løsninger fra hver udbyder vi har på siden. Derfor vil du i oversigten finde 3-5 løsninger fra hver udbyder. Det har vi valgt at gøre, for at du bedre kan få et overblik inden du lægger dig fast på en pakke eller udbyder.

Vi anbefaler

Hvis vi skal komme med vores anbefaling på den bedste internetudbydere på nuværende tidspunkt. Så er det ikke muligt kun at pege på en enkelt. Her er vi nødt til at pege på to udbydere som har fanget vores interesse på det seneste. Den ene er kviknet, som er en forholdsvis ny internetudbyder. Kviknet har gode priser og tillader kunder at købe internet uden de skal binde sig til en tv pakke eller et mobilabonnement. Vi har fornyligt skrevet et indlæg om kviknet og det kan du læse her: Kviknet – måske Danmarks billigste internetudbyder.
Den anden internetudbyder vi vil anbefale, er Hiper. Hiper er også en forholdsvis ny spiller på det danske internetmarked. Grunden til at vi anbefaler dem, er fordi de har gjort det nemt for deres kunder. Ved Hiper, er der ikke så mange valg man skal tage mellem indviklet pakker. Det er enkelt og simpelt. For at toppe den, så er det gået ud med nogle fordelagtige priser som de fleste danskere ville finde interessante i forhold til hvor meget man får.

Bestil internet ved hjælp af en sammenligningstjeneste

Grunden til at du er landet på denne sider, er enten fordi du leder efter en ny internetudbydere, eller fordi du er ude og undersøge markedet. Her på sammenlign-nu.dk vil vi gerne hjælpe dig på rette vej når du skal bestille internet. Vi er en sammenligningstjeneste der forsøger at hjælpe med at skabe overblik i en uoverskueligt situation. På denne side finder du en oversigt over et udvalg af danske internetudbydere.

Når du går med tankerne om at skifte internetudbydere, så er det altid godt at stille sig selv følgende spørgsmål:

   • Vil jeg skifte internet på grund af prisen?
   • Vil jeg skifte internet på grund af dårlig dækning eller hastighed?
   • Er jeg tilfreds med mit nuværende, men vil bare se hvad der er af muligheder?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, så er du det helt rigtige sted. I vores oversigt nedenfor, finder du den nødvendige viden, for at kunne skifte internetudbyder.

Når du skal sammenligne internetudbydere og internetabonnementer, er det selvfølgelig vigtigt at kende følgende.:

   • Du skal kende den nuværende pris for dit internetabonnement
   • Du skal kende din nuværende internetforbindelse
   • Du skal vide hvornår du er ude af din bindingsperiode hos din nuværende internetudbyder.

Hvis du gerne vil teste din internet hastighed inden du skal bestille internet. Så kan du enten bruge vores hastighedstest i bunden af denne side. Eller du kan læse hvordan du laver en optimal internet hastighedstest her

Internet FAQ – Er du i tvivl om hvordan det fungere?

Nogle føler det er en stor beslutning at skulle skifte internetudbyder eller internetabonnement. Det er en følelse der kun er vokset, da mere og mere foregår over internettet og ikke en personlig sælger der anbefaler et internetabonnement. Hvis vi skal kigge på det med en positiv tilgang, så er det en ny mulighed. Det er en ny mulighed der tilbyder dig, at sidde hjemme i stuen og læse og undersøge inden du skal træffe en beslutning. På den her måde kan du sammenligne diverse internetudbydere uden at en sælger skal presse eller præge dig til en beslutning.

Vi har lavet en kort FAQ med de mest stillede spørgsmål i forbindelse med skift af internetudbyder eller internetabonnement. Vi kan langt fra dække alle spørgsmål, men vi vil altid bevare spørgsmål der kommer.

Kan det betale sig at skifte internet abonnement?

I mange tilfælde kan det sagtens betale sig at skifte internet abonnement. Et internet abonnement er ligesom alle andre abonnementer. Med tiden skifter pakkerne og hvis man ikke følger med en gang imellem, så kan man ende med at sidde med en pakke der er dyr i forhold til hvad man eller kan få. Mange oplever at kunne spare rigtig mange penge hvert år, ved at holde sig opdateret og skifte når tid er.

Kan det betale sig at skifte internetudbyder?

Ja det kan det sagtens. En udbyder har altid mulighed for at ændre deres løsninger. Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at skifte udbydere i stedet for internet abonnement – hvis man vil spare penge og have mere ud af abonnementet.

Hvordan skifter man internetudbyder?

Der kan være mange grunde til at man skifter internetudbyder. Nogle af disse grunde kunne være følgende. At man ikke længere kan få en ordentlig hastighed på ens internet. At ens internetabonnement er for dyrt kontra hvad der findes på markedet. Det er altid vigtigt, at man selv holder sig opdateret omkring hvad der sker på internetmarkedet, hvis man vil have en god deal.

Hvordan bestiller man nyt internet?

I dagens Danmark er det blevet ret enkelt at bestille et nyt internetabonnement. Alt du skal gøre er, at sikre dig, at din nuværende binding er udløbet. Derefter skal du beslutte dig for hvilken pakke og internetudbyder du ønsker at skifte til. Derefter kan du bruge oversigten ovenfor, til at besøge den udbyder du har valgt.

Skal jeg opsige mit nuværende internetabonnement?

I de fleste tilfælde behøver du ikke at gøre noget når du først har bestilt dit nye internetabonnement.
Størstedelen af de danske internetudbydere tager sig nemlig af opsigelsen af dit nuværende internetabonnement. Du vil i de fleste tilfælde kunne se det inde på deres hjemmeside eller i forbindelse med bestillingen af internetabonnementet.

Kan jeg få hjælp til at bestillingen af et nyt internetabonnement?

De fleste internetudbydere tilbyder hjælp til at bestille det. Det gør de enten ved en live chat på deres hjemmeside. Eller som mulighed for at blive ringet op. Hvis du besøger Yousee’s side ved at bruge oversigten, vil du se at der kommer en boks frem hvor du kan blive ringet op.

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Hastigheden afhænger af det internettet skal bruges til. Er det bare til at søge på Google og gå på Facebook, så er behovet ikke så stort. Er i derimod en familie på 4+ med forskellige enheder der alle skal koblet på det trådløse internet – så er behovet et helt andet.
10-20 MBIT hvis i gerne vil være flere på internettet på samme tid. Dog skal i højere op hvis der også skal streames film i hd. Her skal i nok kigge efter en løsning mellem 30-50 MBIT. Alt derover tillader jer at være mange på netværket og streame fra flere enheder på engang.

Tag en hurtig internet hastighedstest

Før de vælger en ny internetudbyder og internetabonnement, så er det godt at kende din nuværende hastighed. Her på siden, kan du tage en lynhurtig og gratis internet hastighedstest. Når du tager testen, så vil du se en up- og download hastighed. Download hastigheden viser hvor hurtigt filer hentes ned til din computer via din internetforbindelse. Upload er viser den hastighed dine filer overføres fra din computer via din internetforbindelse. Når du skal vælge ny internetudbyder, så skal du sikre dig, at du får en hastighed der matcher dit behov. og ikke mindst er på niveau med dit nuværende internetabonnement. Start din gratis internet hastighedstest med det samme.

Hvis du i forbindelse med din søgen efter den rigtige internetudbyder støder på spørgsmål, så har vi samlet de mest stillede spørgsmål på vores FAQ side. Her kan du hurtigt finde svar på dine spørgsmål – hvis du ikke finder det svar du leder efter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Hvordan søger man efter en internetudbyder?

Vi har forsøgt at gøre det så enkelt som muligt. Oversigten med internet og bredbånd, viser dig en liste med abonnementer som alle er listet med pris, bindingsperiode, oprettelses pris og hastighed. Hvis du har brug for lidt information omkring de internetudbydere vi har i vores liste, så har vi på denne side opsat udbyderne sammen med en kort informationsboks – hvis du har brug for flere oplysninger, kan du altid besøge internetudbydernes egne sider.

 

Hvorfor skifter man internetudbyder?

Det kan virke som en stor ting, at skulle til at skifte internetudbyder. Dog er den måde man skifter internet på i dag blevet effektiviseret, hvilket gør det utrolig nemt at skifte. Man kan stille sig selv det spørgsmål, hvor skal jeg overhovedet bruge tid på at skifte internetudbyde? – Svaret er enkelt. Tiderne og priserne skifte og hvis du bliver ved den samme udbyder altid, så opdager du ikke, at enten den udbyder du har i dag eller en helt anden internetudbyder, har et abonnement magen til det du har i dag, men til en helt anden pris. Så hvis du er ligesom størstedelen af den danske befolkning og godt kan lide at spare penge på hverdagsting, så er det en rigtig god grund til at skifte abonnement.

 

Behøver man at skifte internetudbyder?

Nej, du behøver ikke at skifte internetudbyder for at spare penge. I nogle tilfælde kan det være nok bare at skifte internet og bredbåndspakke. Derfor kan det være en god idé at finde din nuværende kontrakt frem og sammenligne den med de internet og bredbånds abonnementer du finder i vores sammenligningsoversigt.

Samlet pakket med TV og internet

Hvis du er på udkig efter både internet / bredbånd og tv i samme omgang, så kan det betale sig at tage en samlet TV og internet pakke. I en samlet løsning får du nemlig internet og en tv pakke. Der findes flere forskellige udbydere der tilbyder den løsning – det er blandt andet udbydere som Yousee, Fullrate og Stofa.

 

Tips til jagten efter internetudbydere

Når du er i gang med jagten på den nye potentielle internetudbydere, så er der nogle ting du bør undersøge og være opmærksom på før du søger og under din søgning. Vi vil igennem dette afsnit give dig nogle råd og vejledning med på vejen. Den første ting du skal være klar over / undersøge først er følgende: Du skal undersøge hvem der din nuværende internetudbyder og derudover skal du finde ud af den helt præcise aftale du har med dem. Det er der to gode grunde til. Den ene grund, er at du skal finde ud af prisen og om det du har fået leveret i sin tid har været tilstrækkeligt. Den anden grund er at, du skal være sikker på at du er ude af din nuværende bindingsperiode hos internetudbyderen.

Din nuværende internetforbrug hos din internetuddbyder

Når du har klarlagt ovenstående, så er du klar til næste skridt. Her skal du kigge på hvordan dit internetforbrug har været igennem den periode du har været ved din nuværende udbyder. Grunden til at du skal kigge på det, er for at finde det helt rigtige match af internetudbyder og internetabonnement. Som en bonus kan dette punkt i sidste ende komme til at spare dig penge. Hvis du vil tjekke dit helt nøjagtige internetforbrug, så er der nogle forskellige måder at gribe det an på. 1. nogle udbydere har det med på deres regninger. 2. Nogle router og udbydere tillader at det kan ses inde i din routers interface (ved at logge ind på din router). 3. Der findes programmer der kan måle dette forbrug. Det er ikke altafgørende at du ved det præcise forbrug for at kunne komme videre i din søgning. Grunden til at man kan spare penge ved at vide det, er at man kan bestille en eventuelt billigere internet løsning der passer til ens behov.

Stort udbud på det danske marked

På det danske marked findes der rigtig mange internetudbydere. Det gør også at kampen om dig som kunde bliver endnu større. Derfor skal du være forsigtig med hurtige telefonsælgere der prøver at overbevise dig mens de har dig i telefonen. Det er altid vigtigt at undersøge sine muligheder før man sige ja til noget. Dog er det ikke kun skidt at der er mange udbydere på markedet. Det betyder nemlig også at det tit har en indvirkning på prisen og det er her, det kan blive en fordel for dig som kunde.

Før du beslutter dig for en udbyder, så er det vigtigt at undersøge dine muligheder. Vi har samlet en oversigt ovenfor, hvor du kan danne dig et hurtigt overblik over mulighederne og de pakker der. Hvis du ønsker mere information, kan du helt uforpligtende besøge internetudbyderens sige ved at klikke på bestil knappen. Inde på hver udbyder kan du læse nærmer om dem.

Dækningen betyder alt

Den sidste ting du skal være opmærksom på inden du bestiller din nye internetløsning, er om du er inden for deres dækningsområde. Der kan være enkelte udbydere der ikke kan levere internet alle steder i Danmark. Du kan for det meste tjekke deres dækningsområde, ved at besøge deres hjemmeside. Hvis de ikke har det oplyst, så er det enten fordi de levere til alle steder, eller også skal man kontakte dem først, for at få det nøjagtige svar.


Læs mere om internet abonnementer

 

Internetudbydere i danmark

Som du nok kender det fra søgen efter billige mobilabonnementer eller tv pakker, så kan det være en jungle at finde rundt i. Det de to ovenstående ting har tilfælles med internetudbydere, er at der er et hav af dem på det danske marked. Hvis du søger efter internetudbydere i Danmark, så vil du se en overvældende mængde af udbydere. Derfor kan det være en fordel at bruge en side som sammenlign-nu.dk til at danne dig et overblik over de mest populære og stabile internetudbydere i Danmark. På denne oversigt, finder du ikke alle internetudbydere i Danmark, men kun et udpluk af dem vi har valgt. Du vil finde 5 udbydere i oversigten og dertil nogle forskellige løsninger fra hver udbyder. Vi holder løbende listen opdateret med nye internetudbydere og den information der indgår i oversigten. Blandt andet pakkerne og priserne. Hvis du vil vide mere om internetudbyderne eller de løsninger de kan tilbyde kan du klikke direkte ind på dem og læse mere.
bedste internetudbydere

Hvem er de bedste internetudbydere

Det er altid et tilbagevendende spørgsmål. Hvem er de bedste internetudbydere på det danske marked?. Det er svært at skære det over en kam og udpege en til at være den bedste internetudbyder. Når man skal vælge en udbyder, er det altid godt at gå efter den bedste. Men den bedste afhænger af dine behov og din bopæl. Din bopæl kan være afgørende for de internetudbydere du kan vælge i mellem, men er også afgørende for den hastig du kan opnå for dit internet. Derfor er det vigtigt at du i din søgen, er omhyggeligt med at sammenligne de muligheder der på markedet.

Internet abonnement

Når du skal vælge internetabonnement, så er det vigtigt at kender de forskellige begreber og betegnelser. Op og download indikere den hastighed dine filer overføres med. Hastigheden måles i måleenhed der kaldes MBIT/S. Det står for megabit pr. sekund. Når du skal vælge nyt internet abonnement, så kan du også overveje at få en løsning der indeholder en TV pakke. Der er flere og flere internetudbydere der tilbyder en kombineret løsning mellem TV og internet. Så hvis du også er interesseret i at få en ny TV pakke, kan der være penge at spare ved en samlet løsning. Hvis du er interesseret i et internet abonnement med høj hastigheds muligheder og til billige priser. Så vil vi anbefale, at du tager et kig på et internet abonnement, fra Kviknet. De har på nuværende tidspunkt fem forskellige løsninger og tilbyder et abonnement uden oprettelses pris.

internetudbydere

Tag en internet hastighedstest her