Yousee Mellempakke Pris

Den nye tilvalgs struktur ser således ud:

  • Grundpakken + 10 valgfrie kanaler
  • Grundpakken + 20 valgfrie kanaler
  • Grundpakken + 36 valgfrie kanaler

25

Kanaler

0

Frie tilvalg

599 kr.

Oprettelse

6 mdr.

Binding

289 kr.

KR/MD

25

Kanaler

10

Frie tilvalg

599 kr.

Oprettelse

6 mdr.

Binding

469 kr.

KR/MD

25

Kanaler

20

Frie tilvalg

599 kr.

Oprettelse

6 mdr.

Binding

519 kr.

KR/MD

25

Kanaler

36

Frie tilvalg

599 kr.

Oprettelse

6 mdr.

Binding

569 kr.

KR/MD

Før i tiden havde Yousee det de kaldte for Grundpakke, <strong>Mellempakke</strong> og Stor pakke, men nu har de ændret den måde de laver deres pakke opdeling. I stedet for at have det inddelt i tre kategorier, så har de valgt at beholde grundpakken, men så lave tilvalgspakker til selve grundpakken. Så kan man spørge sig selv - hvad kommer det til at få af betydning?.

Det kommer faktisk til at give noget mere frihed i forhold til kanal valget. Hvis du havde gået med tanken omkring at bestille den mellem Yousee Pakke, men var stadig lidt betænksom eftersom du ikke havde behov for alle kanaleren. Så har du nu muligheden for at få Yousee’s standard kanaler i grundpakken samt at vælge en af deres tre tilvalgsmuligheder.

🔎Hvad indeholder Yousee mellempakken

Eftersom pakkerne har skiftet navn og det ikke hedder Yousee mellempakke mere, så vil vi alligevel prøve at trække nogle referencer mellem Yousee Mellempakken og den nye struktur. Det der i dag vil svare til den gamle mellempakke er den der hedder Grundpakke + 20 valgfrie kanaler. I denne pakke får du de 25 standard kanaler som er inkluderet i Yousee’s pakker og derudover får du muligheden for frit at vælge mellem alle deres kanaler - og her kan du vælge 20 ekstra. Det gode ved Yousee’s nye måde at håndtere deres TV pakker, er at du som forbruger får mere indflydelse for den TV pakke du bestiller.

YouSee-mellem-pakke-priser

💡Standard kanaler i Yousee mellem pakke / Grundpakke

Standard kanalerne er nogle forudbestemte kanaler som Yousee har sat for os. Det er desværre ikke muligt at ændre i disse kanaler. Nedenfor ser du en oversigt over de kanaler som er de forudbestemte standard kanaler.

Som noget nyt kan du nu også sammenligne lån her