Mobil på afbetaling

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

iPhone 15 - mobil på afbetaling

240 kr. / måned

iPhone 15 - mobil på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 10.794 kr. ÅOP 20,76%. Den månedlige ydelse 240 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 19.040 kr. Samlede kreditomkostninger 8.246 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Samsung Galaxy S23 - mobil på afbetaling

246 kr. / måned

Samsung Galaxy S23 - mobil på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.094 kr. ÅOP 20,73%. Den månedlige ydelse 246 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 19.591 kr. Samlede kreditomkostninger 8.497 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 14 mobil på afbetaling

261 kr. / måned

iPhone 14 mobil på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.794 kr. ÅOP 20,66%. Den månedlige ydelse 261 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 20.804 kr. Samlede kreditomkostninger 9.010 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Efterhånden som mobilteknologien har udviklet sig, og priserne på mobiler dermed er steget, er det blevet mere og mere almindeligt at købe en ny mobil på afbetaling. Det skyldes, at de færreste har et budget, der tillader at give op imod 12.000 kr. kontant, som de nyeste smartphones koster. Alligevel er det for de fleste tillokkende at få fat i de nye og innovative modeller med den mest revolutionerende teknologi – og for mange bliver løsningen derfor at købe en mobil på afbetaling.

Førhen voksede prisen på mobilen støt, når den skulle afbetales frem for at blive betalt kontant, men i dag tilbyder langt de fleste mobilforhandlere afbetaling, og priserne er meget overkommelige; i nogle tilfælde betaler du ikke en gang ekstra for at dele betalingen op i mindre rater.

Når du skal købe mobil på afbetaling, kan du vælge mellem at købe mobilen uden abonnement eller med abonnement. Især når du sammenligner priser er det værd at være opmærksom på, at mobilprisen bliver sværere at gennemskue, hvis der følger et abonnement med.

Mobil på afbetaling med abonnement

Mobil på afbetaling med abonnement

Køber du din nye mobil på afbetaling hos en mobilforhandler, der samtidig er en abonnementsudbyder, vil du typisk blive tilbudt en afbetalingsaftale, hvor der er et abonnement inkluderet. Nogle gange er det et udvalgt abonnement, mens du andre gange kan vælge mellem flere forskellige abonnement.

Overvejer du at købe din mobil på afbetaling med abonnement, skal du dels kigge på mobilprisen, men i lige så høj grad på abonnementsprisen. Typisk vil mobilen være billigere, jo dyrere et abonnement der følger med, da forhandleren da får sine penge ind på via abonnementet i stedet for kontantprisen på mobilen.

Vær opmærksom på, at du typisk binder dig til abonnementet i dele af eller sågar hele afbetalingsperioden. Du bør derfor vælge et abonnement, der passer til dit behov og forbrug, så du ikke i en lang periode kommer til at betale for noget, du alligevel ikke bruger.

Fordele ved at købe mobil på afbetaling med abonnement:

  • Du får typisk en god besparelse på selve mobilen
  • Afbetalingen er ofte rente- og gebyrfri

Ulemper ved at købe mobil på afbetaling med abonnement:

  • Du binder dig til et abonnement i afbetalingsperioden
  • Du har kun begrænset indflydelse på indholdet i dit abonnement

Køb mobil på afbetaling med abonnement

Hos nedenstående forhandlere kan du købe mobil på afbetaling med abonnement.

3

3 mobil på afbetaling med abonnement

3 er kendt for at have nogle af de bedste abonnementsløsninger, når du er i udlandet – og herhjemme fungerer det også ganske glimrende. Her får du et stort udvalg af de nyeste mobiler, f.eks. iPhone 11 og iPhone 11 PRO. 3 tilbyder rente- og gebyrfri afbetaling og fri fragt på din nye mobil. Afbetalingsperioden er på 40 måneder.

CBB Mobil

cbb mobil på afbetaling med abonnement

CBB Mobil har lave priser på abonnementer, der inkluderer både telefoni, sms og data. Der er ofte rigtig gode tilbud på nogle af de nyeste mobiler på markedet, og der er gode besparelser at hente på de nyeste smartphones ved at købe dem inklusiv et CBB abonnement. Du kan vælge mellem 6, 12 og 24 måneders afbetaling.

Oister

oister mobil på afbetaling med abonnement

Oister har meget billige mobilabonnementsløsninger. De har et stort udvalg af mobiler på afbetaling, og i nogle tilfælde kan du spare penge både på mobil og abonnement ved at vælge en kombineret løsning. Afbetalingsperioden er på 30 måneder.

Yousee

yousee mobil på afbetaling med abonnement

Med et Yousee abonnement, får du de nyeste mobiler med gode kontantrabatter. Derudover får du musiktjeneste inkluderet i købet. Du kan afbetale på 12 eller 24 måneder.

Telmore

telmore mobil på afbetaling med abonnement

Hos Telmore kan du købe mobiler på afbetaling med abonnement. Ved at købe med et abonnement, sparer du typisk penge på mobilens kontantpris. Du kan vælge mellem 6, 12 eller 24 måneders afbetaling, og det er helt rente- og gebyrfrit; ligesom pakken også sendes med fri fragt.

Telia

telia mobil på afbetaling med abonnement

Hos Telia får du store rabatter på mobiltelefoner, når du køber din nye mobil med et Telia abonnement. Afbetalingen er rentefri, og der er fri fragt. Du kan frit vælge mellem 12, 24 eller 36 måneders afbetaling.

Mobil på afbetaling uden abonnement

Mobil på afbetaling uden abonnement

En mere gennemskuelig måde at sammenligne mobilpriser på er ved at kigge på mobiler på afbetaling uden abonnement. Netop fordi der ikke sælges en tillægsydelse i form af et abonnement, er der tale om mobilens faktiske og dermed sammenlignelige pris.

Ved at kigge efter din nye mobil på afbetaling uden abonnement, er det nemt og overskueligt at finde den forhandler, der tilbyder mobilen til den bedste pris.

Fordele ved at købe mobil på afbetaling uden abonnement:

  • Det er nemt at sammenligne mobilernes faktiske priser
  • Du kan selve vælge et abonnement, der passer til dine behov

Ulemper ved at købe mobil på afbetaling uden abonnement:

  • Besparelserne på mobiler er typisk mindre end ved køb med abonnement
  • Du skal bruge ekstra tid på selv at finde et abonnement
  • Nogle steder betaler du renter i forbindelse med afbetalingsaftalen

Køb mobil på afbetaling uden abonnement

Hos nedenstående forhandlere kan du købe mobil på afbetaling uden abonnement.

Proshop

proshop mobil på afbetaling uden abonnement

Hos Proshop finder du et stort udvalg af mobiler på afbetaling uden abonnement. Mobilen afbetales over 24 måneder for en mindre rentesats.

Wupti

wupti mobil på afbetalign uden abonnement

Hos Wupti kan du købe alle markedets nyeste mobiler på afbetaling uden abonnement. Mobilen afbetales over 20 måneder for en mindre rentesats.

L’easy

leasy mobil på afbetaling uden abonnement

Hos L’easy finder du et stort udvalg af mobiler fra alle de populæreste mobilproducenter. Du afbetaler over 72 måneder for en rimelig rentesats. Alle mobiler sælges uden abonnement.

NemMobil

nemmobil på afbetaling uden abonnement

Hos NemMobil finder du et udvalg af de nyeste mobiler på markedet. Du afbetaler din nye mobil via ViaBill, hvor du selv har indflydelse på afbetalingsperiode- og beløb.

Vælg den rigtige mobil på afbetaling

Vælg den rigtige mobil på afbetaling

De mest populære smartphones er de nyeste modeller inden for iPhones, Huawei og Samsung. Fælles for de tre typer af mobiler er en tiltagende lang batterilevetid, rigtig gode kameraer og mange lækre features som ansigtsgenkendelse, vandtæthed og innovativ teknologi, der giver en ekstrem hurtig brugerflade.

Hvilken mobil, du bør vælge, afhænger dels af dit budget og dine behov. Der er flere tusinde kroners forskel på de nyeste smartphones. Modellerne fra Huawei er typisk i den laveste ende af prisskalaen, mens modellerne fra Apple uden sammenligning er de dyreste – men til gengæld er de også typisk ét skridt foran rent teknologisk. Derfor skal du overveje, om det er prisen (og dermed antallet af måneder du skal afbetale), eller om det er mobilens features, der er det vigtigste for dig.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Stream dine TV-kanaler al det bedste sport, film og serier!0 kr. den første måned
+