YouSee Stor Pakke

Yousee’s nye tilvalgs struktur ser således ud:

 

  • Grundpakken + 10 valgfrie kanaler
  • Grundpakken + 20 valgfrie kanaler
  • Grundpakken + 36 valgfrie kanaler

25

Kanaler

0

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

279 kr.

KR/MD

25

Kanaler

10

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

459 kr.

KR/MD

25

Kanaler

20

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

509 kr.

KR/MD

25

Kanaler

36

Tilvalg/kanal

599 kr.

Oprettelse

6

Binding

559 kr.

KR/MD

YouSee-stor-pakke-priserYousee har valgt at lave om i deres velkendte pakkestruktur, så i stedet for Grundpakken, den Mellempakke og den Store pakke, har de nu skåret det ned til Grundpakken hvor der så er forskellige fastlagte tilvalgsmuligheder til selve grundpakken.

Hvad indeholder Yousee’s store pakke?

Nu hvor Yousee har skiftet navnene på deres pakker, så kommer vi i fremtiden ikke til at kende den store pakke som Yousee Stor Pakke, men vil i fremtiden kende den som Yousee grundpakke + valgfrie kanaler. Selvom vi ikke med 100% sikkerhed kan trækker relationer mellem den gamle Stor pakke og den nye tilvalgsstruktur, så vil vi alligevel gøre vores bedste, så du kan danne dig et overblik. Den pakke der matcher bedst den gamle Yousee Stor Pakke, er den der i dag hedder Grundpakken + 36 valgfrie kanaler. Det er den største af Yousee’s nuværende pakker. I denne pakker får man de 25 standard pakker som er inkluderet i alle Yousee’s pakker og derudover får du mulighed for at vælge 36 ekstra kanaler. Fordelen ved denne løsning og pakke struktur i forhold til den gamle struktur, er at du selv er herre over hvilke kanaler der kommer med i din TV pakke.

Standard kanaler i Yousee stor pakke / Grundpakke

Standard kanalerne er fastsat af Yousee. Det er desværre ikke nogle kanaler som vi har indflydelse på og derfor kan vi heller ikke ændre dem. Vi har indsat standard kanalerne nedenfor, så du kan danne dig et overblik over det Yousee betegner som standard kanaler.

Opdateret