TV pakker

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

TV-PAKKER
 • Oprettelse
  Oprettelse
 • Kanaludvalg
  Kanaludvalg
 • Enheder
  Enheder
 • Gratis prøve
  Gratis prøve
 • Binding
  Binding
SPAR 20%
Allente
339,-måned
 • Oprettelse
  0 kr.
 • Kanaludvalg
  17 kanaler
 • Enheder
  Virker på alle
 • Gratis prøve
  0 kr. den første måned
 • Binding
  Ingen binding
youSee
319,-måned
 • Oprettelse
  0 kr.
 • Kanaludvalg
  24 kanaler
 • Enheder
  Virker på alle
 • Gratis prøve
  Nej
 • Binding
  Ingen binding
NORLYS
439,-måned
 • Oprettelse
  0 kr.
 • Kanaludvalg
  33 kanaler
 • Enheder
  Virker på alle
 • Gratis prøve
  Nej
 • Binding
  Ingen binding

Når du står overfor at skulle bestille en ny TV pakke, så er der mange penge at spare ved at bruge en tjeneste som sammenlign-nu.dk til at sammenligne tv pakker.

Vi har haft mange brugere der har kunnet lægge flere penge til side pr. måned – til en ferie – fordi de har fundet en billigere løsning ved at bruge vores sammenligningstjeneste. Når man skal finde og sammenligne tv pakker, så er det en utrolig vigtig faktor, at man kigger på indholdet af pakkerne.

Derudover er den altid godt hvis man som familie har snakket om hvilke kanaler man bruger og har brug for. Når man er specifik omkring hvilke kanaler man har brug for, så er det der hvor man for alvor kan sammenligne de tv pakker der er på markedet. Hvis vi her på Sammenlign-nu.dk skulle anbefale en TV udbyder, så vil det være YouSee.

Læs mere om YouSee pakkerne her:

Efter de har ændret deres pakkestruktur – Det kan du læse om her – Så er der kommer mange gode fordele med i deres pakker. Det er blandt andet TV på farten, som før var forbeholdt nogle af de større pakker. Os her på Sammenlign-nu.dk ønsker dig en rigtig god jagt, efter din nye TV pakke. Husk du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål i forhold til sammenligningen af tv pakkerne.

Står du overfor at skulle finde en ny TV udbyder eller bare skifte til en anden TV pakke, så kan søgningen og resultaterne være uoverskuelige. Derfor har vi forsøgt at gøre jagten nemmere ved at samle og liste nogle af de mest kendte, billigste og populære TV pakker som er på det danske marked.

I oversigten nedenfor finder du en liste med danske TV pakker, samt en oversigt over de mest relevante informationer til hver TV pakke. Spar penge på TV regningen ved at bruge oversigten og sammenligne valgmulighederne til din nye TV pakke.

Sammenlign TV pakker

På sammenlign-nu.dk sørger vi for, at du hutigt og nemt sammenlign tv pakker. Vi har sammensat de bedste danske udbydere, som giver dig muligheden for at finde din nye billige tv pakke.

Sammenlign-nu.dk favner bredt over de ting vi alle sammen bruger i hverdagen og som bare skal fungere for os. Det er blandt andet tv pakker, mobilabonnementer og internet og bredbånd. Hvis du ikke helt kan finde den tv pakke du ønsker dig, så husk at gå ind på de forskellige udbydere – Derinde har du mulighed for at se alle deres produkter.

Det man kan få ud af at sammenligne TV pakker er, et bedre indblik i kanal muligheder, du kan spare penge ved at vælge en anden udbyder eller pakke og du kan blive klogere på om der kommer nye muligheder og udbydere på det danske marked. Hvis du i forbindelse med din sammenligning af TV pakker støder på nogle spørgsmål så kan du enten benytte vores FAQ side om TV pakker eller du kan kontakte os via vores kontaktside.

Sammenlignings oversigten

I sammenlignings oversigten finder du de største danske udbydere som er klar til at give dig en super pris på din nye tv pakke – Det er blandt andet udbydere som: YouSee, Telia, Fullrate og Canal Digital

Hvorfor skal man sammenligne TV pakker?

Hvis du ligesom de tusindvise andre dansker også elsker at spare penge på nogle af de faste udgifter, så er det en rigtig god idé at sammenligne TV pakker. Man laver sundhedstjek på forsikringer og andre “abonnementer” for at se om der kan spares nogle penge, men der er alt for få dansker der rent faktisk laver et sundhedstjek af deres TV pakke.

Hvis man har de kanaler man ønsker og det fungere som det skal, så er et pristjek af ens TV pakke noget der bliver skubbet i baggrunden i den travle hverdag, men TV pakkerne hos de forskellige udbyder skifter hele tiden og det gør priserne også, så du kan reelt set betale for meget for din gamle pakke, i forhold til hvad en tilsvarende TV pakke vil koste i dag. Så et lille opråb – husk nu at sammenlign TV pakker, hvis du vil spare penge.

Valg af TV pakker

Der er nogle ting man skal være opmærksom på i forbindelse med valg af tv pakker. Det er blandt andet kanal udvalget – Derfor skal man være meget opmærksom på hvilke kanaler de forskellige tv pakker indeholder.

Prisen er en anden vigtig del, når du står overfor valg af TV pakker – Der er ingen grund til at betale for meget for den tv pakke du ønsker. Derfor har du her på siden mulighed for at sammenligne TV pakker inden du tager den endelig beslutning.

Dækningen er også vigtigt for valget af TV pakker – Hvis du ønsker en ny TV pakke, så skal du altid huske at tjekke om udbyderen har dækning i det område som du er bosat i. Hvis ikke, er det vigtigt at vælge en anden udbyder som kan levere en tv pakke med god dækning i dit område

Det er ikke svært at skifte udbyder

Når du har fundet den TV pakke som passer bedst til jeres behov, så er det på tide at få den bestilt – og det er utrolig nemt at skifte, så der er ingen ting at være nervøs for. Inden du foretager skiftet, skal du være opmærksom på om din nuværende bindingsperiode er udløbet og derudover skal du være opmærksom på om der er en opsigelsesperiode på jeres nuværende TV pakke.

Når du bestiller en ny TV pakke, så vil den gamle TV pakke i de fleste tilfælde blive afmeldt automatisk. For at være helt sikker på at den gamle TV pakke er afmeldt, kan du altid tage kontakt til din nuværende udbyder.

FAQ for TV pakker

I forbindelse med skift af TV udbyder eller TV pakker, kan der hurtigt opstå nogle spørgsmål omkring hele processen. Derfor har vi samlet nogle af mest stillede spørgsmål og givet nogle svar på hvordan man skal forholde sig i disse situationer. Før i tiden skulle man enten kontakte en udbyder via telefonen eller besøge den nærmeste forretning, for at kunne skifte sin TV pakke. I dag sker det meste over internettet og skift af TV pakker har også fundet deres vej til internettet. Der er både positive og negative sider ved at det meste kører online i dag – Nogle af de positive ting, er at man kan klare det meste fra hjemmet i en travl hverdag. En af de negative sider, er at man selv bliver mere og mere ansvarlig for at finde de nødvendige informationer på egen hånd.

Hvordan opretter man et nyt abonnement

Det er blevet utrolig nemt at skifte TV udbyder og ved de fleste selskaber kan du klare bestillingen af din nye TV pakke direkte på deres hjemmeside. På deres hjemmeside, kan man blandt også læse omkring de vilkår der er, samt hvad den konkrete TV pakke indeholder.

Hvordan virker det med betaling?

Ved bestilling af ny TV pakke ved en ny udbyder, vil du som regel skulle gennemføre en betaling i forlængelse med bestillingen. Her vil det som regel efterfølgende køre ligesom man bestiller et abonnement på netflix (med månedlig betaling). Husk at være opmærksom på når du afmelder en TV pakke, at du også får stoppet den automatiske betaling.

Hvad sker der når man har bestilt?

Den nye udbyder vil typisk afmelde den gamle TV pakke, så alle tingene skulle være i orden og du er klar til din nye udbyder og din nye TV pakke – Som en ekstra sikkerhed, er det dog altid godt at ringe til den gamle udbyder og få bekræftet, at TV pakken er afmeldt og du ikke risikere at stå med to regninger for TV. Hvis der skal bruges en boks i forbindelse med den nye TV pakke, så vil det som regel fremgå ved bestillingen af pakken. Der kan i nogle tilfælde være en ekstra omkostning ved det udstyr der skal bruges – I de fleste tilfælde køre TV udbyderene med en oprettelses rabat eller med gratis oprettelse.

Hvad er TV pakker for en størrelse?

Helt kort sagt, så er en TV pakke en samling af kanaler der gør det muligt for jer som familie at se TV derhjemme. TV pakker består af en række kanaler og her kan antallet svinge alt efter hvilke en pakke man har købt. De kanaler der er i TV pakkerne kan også variere alt efter hvilken TV udbyder man benytter sig af. Nogle TV udbydere har en service der fungere lidt ligesom bland selv slik. Her skal man selv samle sin TV ud fra en række TV kanaler som udbyderen stille til rådighed.

Den måde man modtager sit TV signal til pakken kan også variere alt efter hvilken TV pakke man vælge eller den udbyder man vælger at bestille sin TV pakke igennem. Her kan der blandt andet være tale om kabel tv, parabol og TV gennem internetforbindelsen. Her anbefaler vi altid at man tjekker op på hvilken type signal man kan modtage det sted man bor.

Boligforening

Hvis du i dag bor i en boligforening, så kan det være svært at finde en ny TV pakke. De fleste boligforeninger har en aftale med en udbyder – eller en bestemt TV pakke kan være stemt ind som den man skal bruge. Det gør i mange tilfælde at du ikke frit kan vælge den TV pakke du ønsker. Dog er der gode nyheder til dig der gerne vil have en anden TV pakke. Den 1/1-2018 er der fristen for det såkaldte sløjfeanlæg, der gør at selvom man bor i en boligforening, frit kan vælge den TV pakke man ønsker. Indtil da, kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne TV pakker og gøre klar til den dato, så du endelig kan få de kanaler der interessere dig.

Billigste TV pakker

Er du på jagt efter den billigste tv pakke, så er du kommet til det helt rigtige sted. På sammenlign-nu.dk, forsøger vi hele tiden at opdatere siden med de billigste tv pakker, så du kan spare penge. Den billigste tv pakke, er ikke altid til den billigste pris. Det skal opfattes på denne måde: Hvis man er på jagt efter den billigste pris, så kan man lynhurtigt finde den pakke der matcher det behov i oversigt.

Dog skal man altid have i mente, at den billigste tv pakke, måske ikke indeholder de kanaler, som du ønsker at se – Så hvad menes der så med den billigste tv pakke – Det vil sige at man finder en tv pakke som opfylder ens kanal behov og som man også spare penge ved at skifte til. I oversigten ovenfor finder du de bedste danske tv pakker, ligesom du på de andre sider herinde finder mobilabonnementer og internet pakker.

Spar penge på tv

Din nuværende TV pakke eller udbyder, var måske den billigste tv pakke eller udbyder for 6, 12 eller flere måneder siden – Det betyder ikke at de er den billigste i dag. Hvis du gerne vil spare penge på tv, så er det vigtigt konstant at undersøge markedet, så du slipper for at betale for meget. I de fleste tilfælde kan man spar penge på TV blot ved at lave en lille søgning rundt på internettet og holde den op i mod det man betaler og det man får for pengene i dag.

Der kan være mange penge at hente ved at undersøge den TV udbyder og den pakke man har i dag – Det gør sig også gældende for ens mobilabonnement og internetudbyder. Gør brug af oversigten ovenfor og start med at spare penge på TV allerede i dag. En anden ting der kan hjælpe med at spar penge på TV regningen, er størrelsen af din nuværende TV pakke. Måske har du 10, 20 eller 30 kanaler i dag som du aldrig ser og måsker aldrig kommer til at se. Derfor er det en relevant ting at tage fat i når du er på udkig efter en ny TV pakke – og der kan bestemt spares nogle penge på din TV regning.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+