Mobilabonnement med HBO

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Flere og flere mobilabonnementer har streamingtjenester indeholdt i deres pakker. Det giver dig mulighed for at se film og serier på farten, men det slår også to fluer med ét smæk, da du kan bruge din inkluderede streamingtjeneste derhjemme på tv’et eller computeren. Typisk er der penge at spare ved at købe din streamingtjeneste gennem et mobilabonnement; enten som en inkluderet del af et mobilabonnement eller som en tillægsydelse, du kan vælge at købe som supplement til dit mobilabonnement.

Nedenfor kan du se de muligheder, du har, for at købe et mobilabonnement med HBO.

Telmore mobilabonnement med HBO

Besøg Telmore 

Ønsker du det bedste og billigste mobilabonnement med HBO, skal du vælge det populære Telmore Play abonnement. Abonnementet koster enten 269 eller 299 kr. om måneden, afhængigt af om du vælger Telmore Play Reality, film og serier eller Telmore Play Supreme. Prisen inkluderer følgende:

Telmore Play – Reality, film og serier:

 • Fri tale
 • Fri sms
 • 50 GB data
 • HBO Nordic
 • Viaplay
 • TV2 Play

Pris: 269 kr. (Værdi min. 400 kr.)

Telmore Play Supreme:

 • Fri tale
 • Fri sms
 • 50 GB data
 • HBO Nordic
 • Viaplay
 • TV2 Play
 • Telmore Music
 • Bookmate

Pris: 299 kr. (Værdi min. 500 kr.)

Med et mobilabonnement med HBO (og flere andre streamingtjenester) fra Telmore kan du bruge dit abonnement på samme vilkår, som hvis du købte det direkte hos udbyderen. Det vil sige, at din bruger kan registreres på 5 forskellige enheder, og at 2 personer fra husstanden kan være logget ind samtidig. Du kan naturligvis bruge dit abonnement på alle typer af enheder.

Andre udbydere af mobilabonnement med HBO

Udover Telmore kan du også få mobilabonnement med HBO hos blandt andet Telia. Her er der tale om en tillægsydelse, som du kan vælge at tilkøbe dit abonnement. Prisen på HBO som tillæg til dit mobilabonnement er 79 kr. måneden – det er altså stadigvæk billigere end at købe abonnementet direkte hos HBO (hvis du ønsker at blive kunde hos Telia).

Telias abonnementer koster fra 149 til 299 kr. og fordeler sig på 4 forskellige pakker. Ønsker du tilsvarende mængde data som i Telmores pakker (50 GB), kan du vælge Telia abonnementet Smart 50. Det koster 199 kr. om måneden – hertil kommer de 79 kr. for HBO, hvilket samlet set giver en pris på 278 kr. Det er derved lidt dyrere end Telmores tilsvarende pakke, og du får desuden hverken adgang til Viaplay eller TV2 Play.

HBO – Home Box Office

HBO er en populær streamingtjeneste, hvor du kan streame film og serier. Faktisk får du adgang til mere end 5.000 serieafsnit og hundredvis af filmtitler. Særligt HBO’s egne serier som Games of Thrones og Westworld er populære, men også Vikings, The Magicians, Taboo og Fear The Walking Dead er blandt de populære serier, som kan ses med et HBO-abonnement.

Hos mange andre udbydere af streamingtjenester som f.eks. Viaplay og Netflix kan du vælge mellem forskellige pakker – det er ikke tilfældet hos HBO, hvor pris og indhold er fast. Køber du et abonnement direkte hos HBO, betaler du 99 kr. om måneden. Som regel kan du dog få 2 ugers gratis prøveperiode som ny bruger.

Andre muligheder for HBO

Udover at købe HBO direkte hos udbyderen eller at spare penge ved at købe et mobilabonnement med HBO, kan du også vælge at købe HBO som en inkluderet eller tilvalgt ydelse til blandt andet din tv-pakke. Hos Yousee kan du via Bland-selv-pakken vælge at bruge points på HBO, og også som Stofa-kunde har du mulighed for at få HBO; i starten som en gratis ”bind dig til et medlemskab”-ydelse for derefter at overgå til nedsat betaling på 89 kr. om måneden.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+