OK mobil

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Du kender nok allerede selskabet OK fra tankstationer i Danmark. Hvad du måske ikke ved er, at de faktisk også tilbyder et mobilabonnement/mobilpakker: OK Mobil. Det smarte ved dette mobil abonnement er, at det tilbyder diverse fordele, i form af taletid og data, når du køber benzin på en af deres mange tankstationer. Så hvis du alligevel regelmæssigt benytter en OK tankstation i hverdagen, så bør du måske overveje om det er værd at skifte eller oprette et abonnement / mobilpakke med OK Mobil.

Alternativer til OK mobil

Når du bestiller en Mobilpakke igennem OK Mobil, så får du følgende fordele:

  • 4G Hastighed
  • Ingen binding
  • Fri sms/mms
  • Støtter lokale idrætsforeninger
  • Fri tale med andre OK Mobil-kunder
  • Mulighed for bonus tale + data 

Tank benzin, taletid og data på én gang

Hvis du ofte tanker benzin på nogen af de mange OK tankstationer rundt omkring i landet, så giver OK mobil pakker dig mulighed for at få ekstra taletid og data i samme omgang. Du kan faktisk scorer helt op til 2 timers bonus tale og 2 GB bonus data, hvis du har et OK Benzinkort + mobiltelefoni fra OK mobil. 

Holder du af de lokale sports- og idræts foreninger rundt omkring i Danmark, så kan du også støtte disse. Det foregår på den måde, at hvis du benytter mobiltelefoni fra OK Mobil, så giver de 10 øre pr. Liter du tanker på dit benzinkort. Det er en win-win for begge parter.

Automatisk optankning af taletid

Når du bestiller en mobilpakke fra OKMobil, så får du også mulighed for at få automatisk optankning. Automatisk optankning fungerer, ligesom navnet, ved automatisk at overføre penge til din OK Mobil-konto, hvis dit taletid nærmer sig nul kroner. 

Abonnementsbetaling med OK Mobil

Når du bliver oprettet som kunde ved OK Mobil, så får du også automatisk tilmeldt dig til abonnements-betaling, så du ikke selv behøver at betale din mobilpakke (se også vores artikel om mobilpriser) hver måned. Hvis du ikke ønsker at have abonnements-betaling, så er det nemt og hurtigt at afmelde dette ved at logge ind på “Min OK”, og klikke det af derigennem. 

OK Mobil har ingen bindings-periode, så du behøver ikke blive skræmt at lyden af “abonnements-betaling”. Det er faktisk bare en nem måde at sørge for at du ikke glemmer at købe en mobilpakke.

Ring kvit og frit til andre OK Mobil kunder

Som mange andre teleselskaber, så tilbyder OK også at ringe helt gratis til andre kunder fra OK. Det har længe været en taktik fra mobilselskaber til at få flere kunder ind, og det virker. 

Simpelt mobiltelefoni med OK Mobil

OK Mobil er et simpelt mobilabonnement, hvor det er nemt at se, hvad du får og ikke får. Det er ikke spækket med et hav af ekstra services, som nogen måske ser som et must. Hvis du derimod er på udkig efter et nemt og enkelt mobilabonnement, så kan OKMobil være et rigtig godt valg. 

De forskellige pakker fra OK Mobil

OKMobil tilbyder lige nu syv forskellige pakkeløsninger. Ud af disse syv pakker, er der 3 pakker, som kun virker i Danmark. De 3 pakker kaldes DK-pakker. De sidste 4 er EU-Pakker, og giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefoni i 43 lande i EU og Norden. Det er også muligt at bruge EU pakkerne i øvrige lande, men kræver at du betaler udlandspriser her. Vil du se mere omkring de forskellige pakker som OKmobil tilbyder kan du tage et kig på deres hjemmeside – husk også at sammenlign med andre mobil udbydere, hvor du holder de forskellige ting op i mod hinanden, for at finde det abonnement der passer bedst til netop dit behov.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+