Mobilselskaber i Danmark 2019

Find det bedste og billigste af alle mobilselskaber i Danmark.

Der findes efterhånden rigtig mange mobilselskaber i Danmark, og der er da også flere af de ældre og mere etablerede mobilselskaber, der åbner underafdelinger eller søsterselskaber i andre navne for at være mere konkurrencedygtige. De mange muligheder kan både gøre det uoverskueligt og svært at vælge. For hvad er egentlig billigst? Og er det billigste også det bedste?

Mobilselskaber i Danmark

Det kan være svært at give et samlet overblik over de mange danske mobilselskaber. Det skyldes, at antallet af nye mobiltelefonselskaber eksploderer. Der er blandt andet en del supermarkeder, der også er begyndt at tilbyde mobilabonnementer, hvor du kan optjene point via dine indkøb.

De mest etablerede mobilselskaber i Danmark er følgende:

 • CBB
 • Call Me
 • Oister
 • 3 Mobil
 • Telmore
 • Telia
 • TDC
 • Telenor
 • Fullrate
 • Greentel
 • Yousee

Mobilselskaber sammenligning

Der er store forskellige mobilselskaberne imellem. Både på priser, og hvad du får med i pakken. Fælles for alle mobilselskaber i Danmark er nemlig, at du køber en pakke, hvor du betaler en fast månedlig pris. Du betaler dog for merforbrug. Førhen betalte du pr. sms og pr. minut, du talte i telefon, men heldigvis har konkurrencen på mobilmarkedet ændret det, og det har givet nogle meget mere fordelagtige mobilabonnementer.

Når du skal sammenligne mobilselskaber og mobilabonnementer, skal du overordnet set kigge på fire forskellige faktorer:

 • Er der fri SMS / Hvor mange SMS’er er der inkluderet?
 • Er der fri tale / Hvor meget tale er der inkluderet?
 • Er der fri data / Hvor meget data er der inkluderet?
 • Hvad koster abonnementet?

Det siger sig selv, at du ikke kun kan sammenligne på pris, da et abonnement med fri SMS, fri tale og fri data vil være dyrere end et abonnement med en lille mængde SMS, tale og data. Derfor er det vigtigt, at du sammenligner priser på abonnementer, der tilbyder nogenlunde det samme.

Omvendt er der ingen grund til at betale mere for fri SMS, fri tale og fri data, hvis du kun bruger din telefon begrænset. I så fald kan du lige så godt spare pengene og købe et abonnement med en lille mængde inkluderet forbrug.

Telefonselskaber (mobil) – Hvilket skal jeg vælge?

Hvilket telefonselskab, du bør vælge, når du skal købe et mobilabonnement, afhænger af dit behov. Streamer du mange videoer, har du gavn af fri data – eller i hvert fald en stor mængde inkluderet data. Rejser du meget, har du gavn af et abonnement, der har de samme priser i udlandet. Og taler du meget i telefon, skal du naturligvis vælge et abonnement med fri tale.

Langt de fleste abonnementer tilbyder i dag både fri SMS og fri tale, samt en stor mængde data. Det afspejler efterspørgslen. Har du en telefon, du ikke bruger særlig meget, kan du eventuelt overveje et taletidskort i stedet. Vær opmærksom på, at taletidskortet er dyrere fordelt ud på forbruget, men at det kan betale sig, hvis ikke du bruger for et abonnements månedlige pris.

Priserne på mobiltelefoni ændrer sig hele tiden, og derfor er det ikke sikkert, at det billigste abonnement i dag også er det billigste om to måneder. Heldigvis er de fleste abonnementer i dag uden binding, hvilket gør det nemt at skifte til et billigere abonnement, hvis det byder sig.

Som med alle alle andre abonnementer og udbydere, kan det være en jungle at finde rundt i hvad og hvem der er. Og med mobilselskaber i Danmark, er det bestemt ikke en undtagelse. Selvom vi alle kender til de store spillere på det danske marked, så kan det til tider gå rigtig stærkt med de mindre selskaber. Vi har før set en ny spiller på markedet komme frem, med et fantastisk alternativ og kort tid efter, bliver de enten solgt eller lukker ned. Som sammenlignings tjenester, kender vi alt for godt til det scenarie og den forvirring der kan opstå som forbruger.

Mobilselskaber og netværk

Når du først ser listen over abonnementer, så bliver man let forpustet. Dog skal du huske på at mange af de abonnementer der er på det danske marked i dag, er mere eller mindre det sammen. Vi kender alle de store selskaber som har været der lige så lang tid som vi kan huske, men så er der også en masse mindre selskaber. De store selskaber har for det meste en række datterselskaber og dem som vi i de fleste situationer kender som “de mindre selskaber” Nedenfor har vi lige listet en lille udgave af hvordan masterne og netværket bliver brugt.

 • Telenor -Telenors netværk deles med: OK Mobil, CBB Mobil og BiBob.
 • TDC – TDC’s netværk deles med: Yousee, Telmore, Fullrate og DLG Tele.
 • Telia – Telias netværk deles med Call me.
 • 3 Mobil – 3’s netværk deles med Oister og Zenji

Hvis du skulle vælge nyt abonnement hos mobilselskaber

Hvis du står og skal vælge et nyt abonnement, så er det naturligvis meget relevant, at vide hvordan dækningen og netværket er i dit lokalområde – vi kender alle frustrationerne over ikke at have dækning der hvor vi bor. Derfor kan det være en god ide at kigge på oversigten ovenfor, for at se hvilke mobiludbydere der deler netværk.

Find og sammenlign de billigste danske abonnementer

De fleste skifter abonnement af to årsager. Den ene er fordi de ønsker at spare penge på deres mobilregning, den anden grund er dem som ønsker mere, end deres nuværende mobilabonnement kan tilbyde. Uanset om du er den ene eller anden type, så anbefaler vi at du bruger en sammenligningstjeneste til at finde ud af hvilke muligheder der på det danske marked. Du kan blandt andet bruge vores oversigt – som du finder på dette link – til at se de forskellige muligheder på markedet.

Listen over mobilabonnementer i Danmark

Hvis du er klar til at se listen over mobilabonnementer, så finder du den her.
Vi har samlet flere pakker fra den enkelte udbyder, så du også kan se hvilke alternativer de hver i sær tilbyder. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os eller benytte vores FAQ side.