Spar på abonnementer og få råd råd til en sundere livsstil

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Netflix. HBO. Den store TV-pakke. TV2 Play. Stor datapakke. Det løber hurtigt op med alle de abonnementer, det i dag er muligt at tegne. Med alle de abonnementer er det muligt at spare flere tusinde kroner over et år, hvilket kan give dig råd og overskud til at få fokus på sundhed og motion. Det eneste det kræver at nå dertil, er at gå dem igennem og se, om du egentligt har brug for dem.

Det giver måske en god følelse i maven, når du tegner et nyt abonnement, fordi du ser frem til bedre serier eller flere sportskanaler. Det kan også være, du bare glæder dig til at kunne ringe uafbrudt til veninderne. Med tiden får du tegnet en del abonnementer, men har du stoppet op og kigget på, om du får noget ud af alle de abonnementer?

99 kroner her og 75 kroner der…

Man siger, at mange bække små, gør en stor å. Og det er der i særdeleshed noget om. For der skal ikke mange abonnementer til, at du pludseligt har ekstra faste udgifter for mere end 500 kroner hver måned. Lægger du det sammen over et år, bliver det pludseligt til mange penge, som du kunne have brugt på et par nye løbesko i stedet eller nogle sundere madvaner.

Det er derfor en rigtig god ide, at du én eller to gange om året går dine abonnementer igennem, så du er helt over, hvad det er, dine penge går til. Et abonnement kan sagtens stige, uden du har lagt mærke til det – og så får pengene hurtigt ben at gå på.

Skal du både se Netflix og HBO?

Streamingtjenester er virkelig blevet det nye sort. Derfor er det meget almindeligt, at mange har mere end en tjeneste, de abonnerer på. Men er det nu også nødvendigt? Netflix og HBO har ofte det samme udbud af serier og film. Har du derfor flere streamingtjenester, der udbyder film og serier, er det en god ide at gå dem igennem og se, om du har brug for dem alle. For hvor meget bruger du det også lige? Du sparer hurtigt de første 1.000 kroner om året ved at skære én tjeneste væk.

Færre abonnementer giver råd til mere sundhed

Det gode ved at gå økonomien og udgifterne igennem er, at der bliver fundet nogle penge, som reelt set ikke går til noget fornuftigt, og som i stedet kan bruges til noget, som giver dig værdi. Vil du derfor gerne gå mere op i sundhed og motion, kan du nemt få råd til flere grøntsager eller noget bedre fitnessudstyr ved at gå abonnementer igennem. For udover streamingtjenester kan du også med fordel gå dit mobilabonnement og TV-pakke igennem. Her kan der virkelig rykke noget økonomisk, som du kan mærke i din hverdag. Og er det ikke lidt bedre at bruge pengene på noget, som du ved, gør dig godt og smager fremragende i stedet for abonnementer, som du måske alligevel ikke får brugt eller tvinger dig til sofaen dag efter dag?

Det tager ikke mere end en eftermiddag

Det smarte ved at gå økonomien i trådene er, at du på bare en eftermiddag kan tjene en del penge hjem til dig selv. Har du derfor svært ved at finde overskud til at komme i gang, kan du motivere dig selv med tanken om, at du på et par timer kan spare 1.000-4.000 kroner afhængigt af antallet abonnementer. Så giver det god mening at bruge noget tid på.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+