Fri data abonnement

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Hører du til den gruppe af danskere der bruger der mobil til de fleste ting. Det kunne være emails, browsing, sociale medier, Youtube osv. så vil du højest sandsynligt finde dette indlæg interessant. Du kender måske følelsen af at der ikke er data nok i dit nuværende abonnement. Så vil et fri data abonnement passe perfekt til dig. I dette indlæg vil vi kigge lidt på de fordele og ulemper der være ved et fri data abonnement. Derudover vil til sidst komme med en liste over de abonnementer vi vil anbefale. Her vil du have mulighed for at sammenligne priser og indhold af de forskellige abonnementer, samt gå direkte over til de enkelte udbyders sider.

Hvilke fordele er der ved et fri data abonnement?

Med et fri data abonnement, skal du ikke bekymre dig om dit dataforbrug. Det betyder at du kan bruge din mobil via 3g og 4g så meget som du har lyst til. Det er perfekt til dig der måske ikke har internet derhjemme, eller til dig der er på farten det meste af dagen. Det giver nemlig mulighed for at bruge din mobil som hotspot uden at løbe tør for data.

  • Frihed
  • Hotspot på farten
  • Ingen bekymringer

Hvilke ulemper er der ved et fri data abonnement?

Først og fremmest er det meget få mobiludbydere der tilbyder et fri data abonnement. Hvis man finder en udbyder der tilbyder fri data, så kommer man højest sandsynligt til at give afkald på hvor meget taletid der er inkluderet i sit abonnement. Derudover vil prisen være højere end et normalt abonnement med en hvis mængde data.

  • Høje priser
  • Svære at finde
  • Gå på kompromis med andre ting

Vores anbefaling til et nyt mobilabonnement

Fordi fri data abonnementer er så svære at finde og i de fleste tilfælde dyre end et normalt ligelig fordelt abonnement, så vil vi anbefale at gå et en helt anden type. - Følgende sektion er vores syn på sagen og er dermed ikke en guideline for hvordan man skal vælge. Det er kun et forslag og kan benyttes hvis man ønsker det.

Da fri data abonnementer er dyre og måske i nogle tilfælde ikke altid lige nødvendige, vil vi kigge nærmer på alternativer. Det vil være alternativer der giver mening i forhold til indhold og pris.

Når du skal vælge nyt abonnement og hvis det ikke skal være et fri data abonnement, så er det værd at undersøge dit nuværende data forbrug. Der er to rigtig gode grunde til det. Den første grund er at du kan bruge det til at sammenligne og finde et mere passende abonnement. Den anden grund er at der kan være penge at spare ved at gøre det, hvis du skal finde et nyt abonnement. Ved de fleste mobiltelefoner kan du finde dit forbrug under indstillingerne. Her kan du se dit samlet forbrug for den tid du har haft telefonen, men nogle telefoner tillader også at nulstille så du kan måle dit månedlige forbrug.

Find og sammenlign de billigste abonnementer

Find dit nye mobilabonnement Find din nye tv pakke Søger du efter billigt internet?

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Stream dine TV-kanaler al det bedste sport, film og serier!0 kr. den første måned
+