Internetabonnement & bredbånd – Se oversigten for 2024

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Produkt:

1000 Mbit

Fremragende på Trustpilot

Vores rating

Oprettelse + Wifi-router
Anbefaling
Tilbud

Gratis oprettelse

99 kr./md.

SPAR 2.615 kr.

BESTIL

Hos sammenlign-nu.dk har vi samlet de bedste danske udbydere inden for internetabonnement og bredbånd for at gøre valget nemmere.

I nutidens verden er internet og bredbånd livs kilden til arbejde, nyheder og et online socialt netværk. Derfor har og får internettet en større og større betydning.

Valg af internet og bredbånd

Før du vælger din nye internetudbydere, er der et par ting du skal være opmærksom på. Den første ting er dækningen. De fleste udbydere i dag har en oversigt på deres side, så du kan se hvor god og stærk forbindelse er i netop dit område. Derudover skal du være opmærksom på den hastighed du får i dit område kontra den pris du skal betale for internets- eller bredbåndsabonnementet.

Are you English? Check out information about the best internet providers in Denmark here

Hvad finder du her

Da der findes et hav af internet, fibernet og bredbåndsabonnementer, har vi valgt at gøre det nemt for dig. Vi har samlet de stærkeste udbydere på markedet som tilbyder netop det du står og leder efter – Nyt abonnement på internet eller bredbånd.

Oversigten ovenfor holdes altid opdateret, så du sikre dig de bedste valgmuligheder når det kommer til internet og bredbånd.

Vi vil løbende holde siden opdateret og udvide med flere tilbud, når diverse mobilselskaber kommer ud med nye tiltag og produkter. Derudover vil vi løbende skrive indlæg som både kommer til at omhandle Internet, mobilabonnementer, Tv, og Tv-pakker – Disse indlæg vil omhandle hvordan du kan spare penge og generelle life hacks der vil gøre hverdagen sjovere og lettere.

Billigt internet

Hvis du leder efter billigt internet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sammenlign-nu.dk giver dig oversigten over de billigste og bedste internetudbydere og i oversigten finder du også bredbånd.

Hvis du ikke vil betale for meget pr. måned for dit internet, kan det nemt betale sig at brugen oversigten på vores side – Det værste der kan ske, er at du finder et abonnement med billigt internet, som lever op til de krav du har. Hvis du leder efter en samlet pakke, som indeholder både mobilabonnement og internet, så har vi her på siden et afsnit om mobilabonnementer, som også hjælper det med at finde det bedste abonnement til den billigste pris.

Hvorfor sammenligne internetabonnemter?

Når internet har så stor betydning for vores dagligdag, er det også vigtigt at det leve op til de forventninger vi har. Derfor har vi lavet en oversigt, som viser de mest stabile og kendte / brugte internetabonnementer på det danske marked.

Internet og forbindelse kommer an på hvilket område i Danmark du er bosat – Derfor er det også vigtigt at vælge en udbyder som kan levere en sikker forbindelse. I oversigten får du hurtigt de informationer du skal bruge ved valg af nyt internetabonnement.

Ved at klikke på bestil knappen ud for den enkel internetudbyder får du muligheden for at se alle de internetabonnementer de tilbyder – Det kunne jo være at du havde brug for en hurtigere forbindelse end den som er opgivet.

Hvad betyder up og download?

Når man snakker om internet, forbindes det mange gang med hastighed og termerne Up og Download, men hvad skal disse terme sige? Up og Download er to vigtige begreber som er med til at bestemme hvor høj hastighed din forbindelse har eller kan have.

Upload som man også kan forbinde med at “sende” noget. Det er det modsatte af Download. Her kan man forbinde det med at sende et billede til sine venner over nettet. Download er det man forbinder med at “hente” noget ned – Dette kan være at hente en fil fra en hjemmeside (Billede) ned til din computer.

Når der står ud for en internetudbyder at der er 70 mbit i download, så indikere det den hastighed forbindelsen ville kunne hente filen ned.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+