I nutiden verden er internet og bredbånd livs kilden til arbejde, nyheder og et online socialt netværk. Derfor har og får internettet en større og større betydning. Hos sammenlign-nu.dk har vi samlet de bedste danske udbydere inden for internet og bredbånd for at gøre valget nemmere.

Valg af internet og bredbånd

Før du vælger din nye internetudbydere, er der et par ting du skal være opmærksom på. Den første ting er dækningen. De fleste udbydere i dag har en oversigt på deres side, så du kan se hvor god og stærk forbindelse er i netop dit område. Derudover skal du være opmærksom på den hastighed du får i dit område kontra den pris du skal betale for internets- eller bredbåndsabonnementet. Du kan både spare penge og få en bedre oplevelse ved at sammenligne internetabonnementer samt at tjekke hvordan dækningen er i dit lokalområde. Når du skal vælge det helt rigtige er prisen en stor faktor samt hvilken hastighed du kan få. På vores FAQ side har vi lavet en lille oversigt der viser hvor meget data du bør kigge efter i dit nye internetabonnement. Hvis du vil tjekke hvor høj din hastighed er i dag, er der nogle ting du kan gøre. først og fremmest kan du tjekke dine regninger og se hvor meget du betaler for - du kan også logge ind på din selvbetjeningsside hos din nuværende internetudbyder. Et er hvad der er lovet, at dit abonnement indeholder, noget andet er det du rent faktisk får. Der findes forskellige sider hvor du kan tjekke din hastighed (F.eks. Speedtest). Dog skal du huske at der altid vil være en lille forskel i det der er lovet i abonnementet og det man rent faktisk får - det kan gå begge veje. Grunden til at der kan være forskel, kan ligge i det udstyr du bruger eller lokationen / området for din husstand.

Hvad finder du her

Da der findes et hav af internet og bredbåndsabonnementer, har vi valgt at gøre det nemt for dig. Vi har samlet de stærkeste udbydere på markedet som tilbyder netop det du står og leder efter - Nyt abonnement på internet eller bredbånd. Oversigten ovenfor holdes altid opdateret, så du sikre dig de bedste valgmuligheder når det kommer til internet og bredbånd. Vi vil løbende holde siden opdateret og udvide med flere tilbud, når diverse mobilselskaber kommer ud med nye tiltag og produkter. Derudover vil vi løbende skrive indlæg som både kommer til at omhandle Internet, mobilabonnementer, Tv, og Tv-pakker - Disse indlæg vil omhandle hvordan du kan spare penge og generelle life hacks der vil gøre hverdagen sjovere og lettere.

Billigt internet

Hvis du leder efter billigt internet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sammenlign-nu.dk giver dig oversigten over de billigste og bedste internetudbydere og i oversigten finder du også bredbånd. Hvis du ikke vil betale for meget pr. måned for dit internet, kan det nemt betale sig at brugen oversigten på vores side - Det værste der kan ske, er at du finder et abonnement med billigt internet, som lever op til de krav du har. Hvis du leder efter en samlet pakke, som indeholder både mobilabonnement og internet, så har vi her på siden et afsnit om mobilabonnementer, som også hjælper det med at finde det bedste abonnement til den billigste pris. Der er flere ting du skal holde øje med når du leder efter billigt internet. Den ene ting er den månedlige pris og den anden ting er opstarts omkostningerne. Sidste ting du skal tjekke for at kunne finde det billigste internet, er at tjekke dit nuværende internetabonnement og hvad du betaler for det. Det ville ikke kunne svare sig at finde et rigtigt billigt internets abonnement, hvis du skal betale et enormt oprettelsesgebyr. Derfor er det vigtigt at du tager disse to faktorere med i spil når du søger og sammenligner internetabonnementer. Der er efterhånden mange internetudbydere på det danske marked, hvilket også hjælper dig med at få endnu billigere internet, da selskaberne internet har en priskrig.

Hvorfor sammenligne internetabonnemter?

Når internet har så stor betydning for vores dagligdag, er det også vigtigt at det leve op til de forventninger vi har. Derfor har vi lavet en oversigt, som viser de mest stabile og kendte / brugte internetabonnementer på det danske marked. Internet og forbindelse kommer an på hvilket område i Danmark du er bosat - Derfor er det også vigtigt at vælge en udbyder som kan levere en sikker forbindelse. I oversigten får du hurtigt de informationer du skal bruge ved valg af nyt internetabonnement. Ved at klikke på bestil knappen ud for den enkel internetudbyder får du muligheden for at se alle de internetabonnementer de tilbyder - Det kunne jo være at du havde brug for en hurtigere forbindelse end den som er opgivet.

Hvad betyder up og download?

Når man snakker om internet, forbindes det mange gang med hastighed og termerne Up og Download, men hvad skal disse terme sige? Up og Download er to vigtige begreber som er med til at bestemme hvor høj hastighed din forbindelse har eller kan have. Upload som man også kan forbinde med at “sende” noget. Det er det modsatte af Download. Her kan man forbinde det med at sende et billede til sine venner over nettet. Download er det man forbinder med at “hente” noget ned - Dette kan være at hente en fil fra en hjemmeside (Billede) ned til din computer. Når der står ud for en internetudbyder at der er 70 mbit i download, så indikere det den hastighed forbindelsen ville kunne hente filen ned.

Sådan bestiller du dit nye billige internetabonnement

Det er ganske simpelt at bestille et nyt internetabonnement online - det er stort set samme process som hvis du skulle bestille et nyt mobilabonnement eller en ny tv pakke. Hvis du allerede har fundet dit nye internetabonnement i oversigten ovenfor, så skal du bare klikke dig videre til internetudbyderens side. På udbyderens side får du mulighed for at læse betingelserne for abonnementet - vi anbefaler at man læser betingelserne før man bestiller - når du har læst dem er du klar til at bestille dit nye og forhåbentlig billigere internetabonnement.