Hvad koster et nyt tag?

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

De fleste ejere af ældre huse går med denne tanke – Hvad koster et nyt tag?. Det er et meget bredt spørgsmål, da der findes mange forskellige typer tag. Derudover er det slet ikke sikkert, at der er behov for et nyt tag. Har du nogensinde lagt mærke til tage der bliver vasket eller renset?.

Der findes mange måder man kan få et ældre tag til at tage sig godt ud igen. Her kan man blandt andet rense det og i nogle tilfælde kan det males op igen med en speciel tagmaling. Før man går alt for lang med tanken om et nyt tag, så kan der være mange penge at spare, ved et gratis tagtjek.

Har du overvejet et gratis tagtjek?

  • Bor du i et ældre hus og er taget begyndt at hænge lidt?
  • Går du med tanken om at der snart skal gøres noget ved taget?
  • Har naboen lige fået nyt tag og det har vækket lysten endnu mere end den var i forvejen?
  • Taget hænger lidt og du tænker det kan klares med en reparation eller renovering?

Hvis du kan sige ja til en eller flere af ovenstående ting, så er det måske på tide med et tagtjek. Der er flere firmaer i Danmark der tilbyder denne service. Nogle koster penge (Et mindre beløb) and tilbyder et gratis tagtjek. Hvis du går med tanken om at taget skal have et løft. Så kan der være mange penge at spare ved at bestille et gratis tagtjek. Når man bestiller et tagtjek, så er det ikke kun med henblik på at få det udskiftet. De firmaer der tilbyder den service, handler efter hvad der giver mest mening i forhold til taget. Selvom taget ser slidt ud, så kan det være at det stadig har mange år tilbage. Derfor kunne løsningen være en rensning og efterfølgende at få malet taget.

De fleste tagtjek kommer igennem nedenstående punkter:

  • Husets tagplader
  • Husets tagrender
  • Husets tagrygning
  • Husets inddækning

Her bliver der blandt andet tjekket for: Slid, ødelagte plader, utætheder, fugtskader, kapacitet (I forhold til tagrenderne), Bagfald (I forhold til tagrenderne)

Fordelen ved at få et gratis tagtjek

Den største fordel ved et gratis tagtjek, er at du ikke har noget at miste. – men alt at vinde.
Du får klarhed over tagets tilstand og du får en løsning på hvordan enten taget kan holde længere, eller hvad et nyt tag vil koste.

Når du bestiller et gratis tagtjek, så er det også gratis.
Efter tagtjekket får du leveret en grundig rapport som indeholder de professionelles anbefalinger til hvad du bør gøre. Det kan være alt lige fra udskiftning, reparation eller en renovering af det nuværende tag. Ikke nok med at du får en fyldestgørende rapport, så modtager du også et uforpligtende tilbud på hvad det skal koste at få udført. Husk at et tagtjek kun dækker huse af ældre dato. Så bor du derfor i et nyt hus, vil det desværre ikke være muligt at få lavet et gratis tagtjek.

Gratis tagtjek hos Jydsk tagteknik

Jydsk tagteknik, er et af de firmaer der tilbyder et gratis tagtjek. De tilbyder et gratis tagtjek i stort set hele landet. (Det kan være enkelte ø grupper hvor det ikke er muligt at få et uforpligtende tagtjek.)

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+