Mobilabonnement med spotify

Musiktjenester er et hit i Danmark og derfor er der en del mobiludbydere der tilbyder det i deres mobilabonnementer. Vi bruger musikken mange steder i vores hverdag. Det er blandt andet i bilen, til fester, hjemlig hygge og når vi dyrker motion. Hvis du er på jagt efter mobilabonnement med Spotify, kan det være en ide at tage et kig på mobiludbyderen Telia.

Få Spotify sammen med Telia her.

Find et mobilabonnementer med spotify

Prisen for et spotify abonnementer DKK 99,00 pr./mdr. hvis du vælger og tage den udgave der hedder Spotify Premium. Du kan også benytte dig, af en gratis udgave. Hvis du er stor fan af musik og Spotify, så kan det godt betale sig at kigge efter et abonnement, hvor det er inkluderet. Der er ikke mange teleselskaber der tilbyder det længere. En af de mobiludbydere der stadig tilbyder et mobilabonnement med Spotify, er Telia. Selv om der ikke er mange der tilbyder Spotify, så findes der en del udbydere der tilbyder deres egne musiktjenester.

Fordele ved Spotify Premium

Hvis man ikke vælger et mobilabonnement der inkludere musiktjenesten Spotify. – så kan det godt betale sig at opgradere til premium. Selvom man med den gratis udgave kan høre musik, så er man begrænset. Den fulde udgave af Spotify giver dig mulighed for at downloade de sange du gerne vil høre. Det gør også at du ikke længere er begrænset af, at have et netværk i nærheden når du vil høre musik. Udover at du kan downloade, vil du også opleve en forskel i kvaliteten af lyden. Med Spotify Premium får du nemlig bedre lydkvalitet end du gør ved den gratis udgave. En af de ting der personligt har irriteret mig mest er alle de reklamer der kommer. Hvis du har et premium abonnement, så er reklamerne en fortid. Sidste ting der skal nævnes i forbindelse med de andre fordele er, at man kan selv vælge hvilken sang man vil høre. Det kan lyde underligt, men med den gratis udgave, kan du ikke selv vælge den sang du vil høre på en playliste.

Vælg et mobilabonnement med en musiktjeneste

Hvis valget ikke nødvendigvis skal falde på Spotify Premium, så findes der et have af alternativer til det. Nogle af de større mobiludbydere har deres egne tjenester. Hvis du vælger en af dem, vil du automatisk få adgang til deres tjenester. Hvis valget gå på en af de mobiludbydere som ikke har deres egen musiktjeneste, så er det en god ide, at tage et kig på deres tilvalg. De fleste udbydere i dag har et samarbejde med en 3 parts tjeneste. Det kunne f.eks. være Tidal eller Deezer. Hvis de har et samarbejde, så vil du ofte få nogle fordele i forbindelse med priserne på tjenesten. Vi har nedenfor lavet en lille oversigt over abonnementer, der enten har deres egen tjeneste eller har samarbejde med 3 parts tjenester.

Yousee – YouSee Musik
3 – Deezer
Telenor – TIDAL
Cbb – TIDAL
Telmore – Telmore Musik