Sådan foretager du en internet hastighedstest

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Når du har internet og bredbånd i hjemmet og det er en del af dine faste udgifter, så er det altid rart at vide om man får det man betaler for – Derfor er der en række måder man kan tjekke hastigheden på ens nuværende internetforbindelse. Andre bruger også en internet speed test til at finde ud af om de har brug for en bedre forbindelse eller hvis du skal til at bestille en ny internet pakke.

Så hvordan foretager man en internet speed test

Før du tager en internet speed test er der nogle ting du skal finde frem til først. Først og fremmest skal du finde den side hvor du vil foretage testen. Her kan det være en god idé at bruge flere sider til at tage testen og derefter sammenligne resultatet. Derudover er det en god ting også at benytte din nuværende internetudbyders egen speed test (Hvis du har en). I forhold til de eksterne side, kan du blandt andet bruge sider som:

speedtest.net
hastighedstest.yousee.dk
fast.com

Når du skal til at foretage din internet speed test, så skal du sørge for at din computer er tilsluttet til din router og at der ikke kører nogen programmer på din computer. Hvis du sidder med en bærbar computer, så skal du sørge for at slå det trådløse internet fra. Hvis din router fordeler forbinde til andre computere via Lan stik, er det en god idé at tage disse ud under testen.

Når du har været igennem ovenstående ting og valgt de sider du vil foretage testen fra, så er du klar til at starte din internet speed test.

*Det er altid en god idé at foretager en internet speed test med jævne mellemrum.

Hvad kan du så bruge testen til

Når du har afsluttet din internet speed test er der to resultater, enten er du tilfred med din hastighed eller også er du ikke tilfreds med den. Hvis det skulle ende ud i at den ikke er tilfredsstillende, så kan du benytte vores sammenligningsoversigt, hvor du finder internet og bredbånd fra nogle af de førende danske internetudbydere. En god ting at gøre når du skal sammenligne de forskellige internetabonnementer, er at tjekke din nuværende pris på internet og hvilken forbindelse du betaler for – Derefter sammenligne med de forskellige muligheder der er i oversigten.

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

En kommentar til “Sådan foretager du en internet hastighedstest”

Der er lukket for kommentarer.

Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+