Billig A kasse – findes det?

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Som ansat i Danmark er man aldrig mere sikker end den arbejdsplads man har. Selv om der findes et stabilt og fornuftigt sikkerhedsnet i Danmark, så har de fleste af os flere udgifter og lån end de midler man få ud af det. Så har du gjort dig selv den tjeneste og sikret dig og familien?
Før i tiden var A kasse noget man forbandt med en dyr månedlig udgift, man højest sandsynligt ikke fik brug for – men er det også sådan i dag? En A kasse er ikke noget der er forbeholdt de velhavende, der findes efterhånden mange fornuftige og billige A kasser i dag.

Sammenlign A kasser

Hvis du vil finde de bedste priser og få et godt overblik over de A kasser der er på markedet, så bør du sammenligne dem. En A kasse alene er ikke så branche specifik, men kigger du derimod efter en kombination af A kasse og fagforening, så kan det være relevant at kigge efter nogen der er specialister indenfor din branche. Vi har samlet nogle gode bud på billige A kasser længere nede i dette indlæg. Det kan være et godt sted at starte hvis du søger en stabil og billig A kasse.
Ved at sammenligne A kasser, så finder du ofte et bedre match for dig. Det kan både være til en bedre pris – hvor du kan spare det de månedlige udgifter – men også en mere relevant A kasse i form af forskellige goder.

Vores bud på nogle gode og billige A kasser

I dette afsnit har vi listet et par af vores bud på nogle gode, fornuftige og billige A kasser.
Vi har ved hver A kasser lagt et link så du kan læse mere om hver enkelt. Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål omkring brugen af denne side.

Frie Funktionær

Frie Funktionær har en A kasse der kun koster DKK 475,- /mdr.

Krifa

Krifa tilbyder fagforening og A kasse fra DKK 515,- /mdr.

CA A kasse

CA A kasse tilbyder fagforening og A kasse fra DKK 514,- /mdr.

Find og sammenlign de billigste abonnementer

Find dit nye mobilabonnement
Find din nye tv pakke
Søger du efter billigt internet?


Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.Få Apple AirPods til 0,-
+