Mobiludbydere

Sammenlign de bedste danske mobiludbydere her på sammenlign-nu.dk. Ved at sammenligne mobilabonnementer og mobiludbydere, er der rigtig mange danskere der har fundet ud af der er penge at spare. Selvom mobilabonnementerne er i en rivende udvikling både med indhold og pris, er det ikke sikkert at dit abonnement er “up to date”. Derfor anbefaler vi at du lavet et sundhedstjek af det din nuværende mobiludbyder og abonnement – Der kan være penge at spare, som ville være bedre givet ud, til en god ferie.

Danske mobiludbydere

Danske mobiludbydere

Hvis du – ligesom mange andre dansker – kan have svært ved at danne dig et overblik over det hav af mobiludbydere der er på det danske marked, så håber vi at vores side kan hjælpe dig med at få overblikket tilbage.

Vi har nemlig samlet en oversigt med de danske mobiludbydere samt lidt information om dem. Der findes rigtig mange udbydere på markedet i dag og flere af dem er ejet af de store selskaber. Der er blandt andet Telia, TDC, 3 Mobil og Telenor der ejer nogle af de mindre mobiludbydere.

Det er som regel ikke en negativ ting at vælge en mindre mobiludbyder der er ejet af en af de større mobiludbydere på markedet. Der kan rent faktisk være penge at spare ved at vælge en mindre udbyder og samtidig beholde en god dækning.

Dækning og netværk

Mobiludbydere

De mindre mobiludbydere – som ofte er underselskabe til de større – benytter sig i langt de fleste tilfælde sig af deres master og netværk. Derfor kan man sagtens opretholde en god forbindelse og dækning når man vælger en mindre mobiludbyder.

Hvis du har en dårlig dækning ved din nuværende udbyder, så er det vigtigt at tage højde for hvilken mobiludbyder og hvem de deler mast med, når du skal vælge din nye udbyder – Der er ingen grund til at vælge ny udbyder hvis de dele netværk med den samme som den du allerede har nu. Derfor har vi opstillet en liste her, så du kan tage højde for dette inden du vælge at bestille dit nye mobilabonnement.

  • Telenor -Telenors netværk deles med: OK Mobil, CBB Mobil og BiBob.
  • TDC – TDC’s netværk deles med: Yousee, Telmore, Fullrate og DLG Tele.
  • Telia – Telias netværk deles med Call me.
  • 3 Mobil – 3’s netværk deles med Oister og Zenji

Hvis du ikke er helt sikker på hvordan dækningen er i dit lokalområde, så findes der flere side som indeholder et dækningskort. Her kan du indtaste din adresse og se hvordan signalstyrken vil være i dit område.

Når det kommer til valg af mobiludbyder, så skal du – som gennemgået ovenfor – sikre dig at dækningen er iorden. Der er lavet mange undersøgelser omkring dækning og hvilken mobiludbyder i Danmark der levere den bedste dækning. Vi har skrevet et indlæg om den bedste mobildækning i Danmark.

Her vil du blandt andet kunne læse at Teknologisk Institut har kåret TDC som den mobiludbyder med den bedste dækning og hastighed på 4G i Danmark. Selvom TDC er kåret som vinder af den test, betyder det ikke at de andre mobiludbydere er sat helt ud af spillet og du kun skal vælge TDC.

Det man skal huske på er at mange andre udbydere benytter sig af TDC’s netværk og dermed også af den fine titel som TDC har taget til sig

Husk at sammenligne mobiludbyderene før du bestiller

Mobiludbydere i Danmark

Husk enten at bruge vores sammenligningsoversigt ovenfor til enten at sammenligne mobilabonnementerne eller mobiludbyderne før du helt ligger dig fast på hvilken mobiludbyder der skal stå for dit nye mobilabonnement.

Det skader aldrig at investere 20 minutter i sammenligne, du risikere højest at kunne spare nogle penge – Det er en ting vi kan forholder os til. Hvis du også er på jagt efter internet / bredbånd eller tv pakker, så har vi ligesom med denne side også samlet en oversigt over internetudbydere og TV udbydere.

Selvom prisen kan være en faktor for enten at sammenligne mobiludbydere eller mobilabonnementer, så er det ikke altid prisen der skal være det afgørende. Hvis du står overfor at skulle skifte mobilabonnement og allerede i dag benytter dig af en eller flere streamingtjenester – så kan det være en vigtig ting at holde øje med.

Billigste mobiludbydere

I dagens Danmark kommer det nemlig ikke kun an på fri SMS og masser af data, for det kan alle mobiludbydere tilbyde. Så det vil skal begynde at holde øje med når vi sammenligne mobilabonnementer, er hvilke ekstra ting der er inkluderet i abonnementet.

Hvis du f.eks. benytter dig af HBO og Spotify i dag, så kunne mobiludbyderen Telia være interessant at kigge på. I starten af afsnittet lagde vi vægt på at prisen ikke altid skulle være den afgørende, så kan der rent faktisk være penge at spare alligevel. Selvom dit nye mobilabonnement måske ikke er billigere end det nuværende, så kan du ende med at kunne spare to streamingtjenester væk.

Står du også overfor at skulle have nye internet kan der være flere penge at spare – Ligesom med streamingtjenesterne tilbyder flere af mobiludbyderne også internet og bredbånd. Der er flere fordele ved at samle sine produkter / abonnementer ved en udbyder.

Den første grund er at det rent administrativt bliver meget nemmere, da der kun er et sted man skal kontakte når det ikke virker. Den anden ting er, at de fleste udbydere belønner de kunder der samler deres abonnementer et sted, med en lavere pris.

Sidst men ikke mindst, så er det altid en god ide at tjekke hvad andre siger om mobiludbyderne. Her kan man blandt benytte sig af en anmeldelses tjeneste som Trustpilot hvor brugerne kan komme med deres mening om Danske selskaber. Du skal altid have i baghovedet, at det også er meget nemt at brokke sig på den måde og alle anmeldelserne er måske ikke lige berettiget.

Brug for flere råd?

Hvis du stadig ikke er helt sikker på dit valg om mobiludbyder og mobilabonnement, så kan du benytte dig af vores FAQ side som indeholder svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med skift af mobilabonnement.

Udover vores FAQ side, så forsøger vi løbende at opdatere vores guide med indlæg og informationer i forbindelse med ændringer af regler eller bare helt generelle tips og tricks til hvordan du kan spare penge. Du er også altid velkommen til at sende os en besked via vores kontaktside.