Vegetar mad månedligt

Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.

Mange dansker har en travl hverdag, hvor det kan være svært at få madplanerne til at gå op. Flere og flere har stor fokus på karrieren og succes på arbejdet, hvilket er positivt, men kan give udfordringer på hjemmefronten. Som vegetar findes der desværre ikke så mange muligheder for bestilling af færdiglavet mad eller “Mad kasser” til ugentligt eller månedligt forbrug. Efterspørgslen for at få leveret vegetar mad månedligt stiger og derfor vil vi også se flere og flere virksomheder tilbyde denne service. Men hvad gør du som vegetar lige nu, hvis du gerne vil have leveret vegetar mad månedligt?
Vi har fundet et sted som tilbyder netop denne service. Læs videre og se hvordan din travle hverdag, kan blive mindre travl.

Få leveret vegetar mad til døren månedligt med Simple Feast

Med en travl hverdag må drømmen være at, få leveret vegetar mad til døren månedligt eller ugentligt. Desværre er der ikke så mange muligheder på nuværende tidspunkt, som der der for andre. Selvom mulighederne på nuværende tidspunkt er små, så er der dog håb for dem der ønsker at få mere tid og overskud i hverdagen.

Simpel Feast er godt alternativ til madlavning i en travl hverdag. Med Simpel Feast, kan du få leveret vegetar med til døren månedligt eller ugentligt - alt efter dine ønsker. Udover mad leveret til døren, så har Simpel Feast også fokus på miljøet. Alt deres mad leveres nemlig i miljøvenlig indpakning. Som medlem af Simpel Feast får du også adgang til deres App som indeholder et hav af opskrifter til lækre vegetar retter. Hvis du gerne vil vide mere om Simple Feasts lækre vegetar måltider som leveres direkte til døren skal du enten læse videre her, eller besøge deres hjemmeside - hvor du finder meget mere information omkring måltiderne.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Hvem er simple feast spørger du? Alt deres mad er 100% økologisk og de går ikke på kompromis med kvaliteten - hvilket du heller ikke bør gøre. Udover deres lækre mad, så levere de vegetar mad månedligt til din dør. Hvis du ikke er interesseret i at få leveret mad, så har de også nogle fantastiske opskrifter på økologiske og lækre vegetar retter. På deres hjemmeside finder du også tips og tricks til madlavningen. Det både i form af deres blog, men også video fra deres kokke.

Lige nu kan du spare 20% på din første bestilling. Alt du skal gøre, er at besøge deres side og bruge denne rabatkode, når du bestiller: INTRO20

Slip for besværet og få din økologiske vegetar mad månedligt eller ugentligt leveret lige til hoveddøren.

Vegetar mad månedligt

Kristian Ole Rørbye

OM Kristian Ole Rørbye

Med sin begyndelse i 2008, har Kristian dedikeret sig til arbejdet med pris-sammenligningsmedier, og har derved opnået en dybdegående forståelse for et væld af brancher og deres prissætning.
Stream dine TV-kanaler al det bedste sport, film og serier!0 kr. den første måned
+